Zavirili smo u interijere poznatih dizajn blogerica

Čitamo ih jer nas inspiriraju; omogućavaju nam da zavirimo u vrata onih prostora kakve rado maštamo. No, kako žive same? Koji je njihov stil i što su usvojile iz svojih istraživanja i dugogodišnjeg praćenja trendova? Donosimo vam stoga prikaz domova nekih od najpoznatijih blogerica koje se danas fokusiraju isključivo na dizajn interijera.

Blog: Dos Family
Autorice: Jenny Brandt, fotografkinja i Isabelle McAllister, dizajnerica interijera
Švedska dizajnerica i suosnivačica bloga Dos Family živi sa dvoje djece i partnerom, a u svom domu prakticira spajanje retro, obnovljenog namještaja s dizajnerskim komadima. U jednom od intervjua izjavila je kako obožava sofe te je od useljenja u kuću nabavila čak sedam komada; sve s buvljaka po nezamislivo niskim cijenama pa se jedna tako nalazi i u kuhinji. Obitelj veliku pozornost obraća na umjetnine koje nonšalantno ispunjavaju prostor, kombinacijom različitih stilova radova, ali okvira. Razigran, šaren i opušten, takav je dom Jenny Brandt.

https://www.instagram.com/p/BRAWsAMFbmT/?taken-by=jennyfromdosfamily

Blog: Mad about the house
Autorica: Kate Watson-Smyth

Britanska novinarka koja već dvadeset godina analizira i predstavlja ponajbolje od dizajna interijera u magazinima poput The Independent i The Financial Times, nedavno je u sklopu svog bloga prezentirala posljednju varijantu svog stana iz viktorijanske ere, u sjevernom dijelu Londona. Nekada odijeljen na dva stana, ovo je sada ujedinjen prostor koji uz pet soba ima i malu kućnu knjižnicu u kojoj blogerica voli provoditi svoje slobodno vrijeme.

 

Blog: The Glamourai
Autorica: Kelly Framel

Dizajnerica i trendseterica Kelly Framel na svom blogu naziva The Glamourai donosi pregled zanimljivih mjesta, ali i ona iz svijeta mode i dizajna. Fascinantno je da je svoj stan u New Yorku adaptirala u samo dva tjedna uz pomoć stručnih ruku dizajnerskog studija. Eklektika, mnoštvo boja i različitih materijala i stilova, a sve na jednom mjestu. Pogledajte zašto je ovaj stan objavljen i u kultnom magazinu Coveteur.

Blog: Emily Henderson
Autorica: Emily Henderson

„Stvaramo budgetiranu eklektiku“ izjavila je dizajnerica i stilistica Emily Henderson, koja živi i radi u Los Angelesu. Njen dom dokaz je ove misli. Nježne i neutralne boje upotpunjene su kombinacijom starog, obnovljenog namještaja. Primjećujete zajednički nazivnik? Topli drveni podovi, naglašeni su bijelim zidovima, a kontrast u prostor unose komadi namještaja intenzivnih boja.

Blog: Coco Lapine Design
Autorica: Sarah Van Peteghem
Instagram: Belgijska autorica koja trenutno živi i djeluje u Munchenu, prepoznatljiva je po afekciji prema monokromatskom stilu i minimalizmu. Smješten u zgradi izgrađenoj 1886. godine, stan je vjeran primjer autoričina stila. Bijeli čisti zidovi, upotpunjeni su sivim elementima te jednostavnim no efektnim dizajnerskim komadima, dok je kuhinja izrađena u potpunosti prema nacrtima blogerice.

 

 

Komentari