DNEVNA ZONA STANA U SAMOBORU: prijedlog uređenja svima najomiljenijeg dijela doma

Idejna rješenja izvrsna su nadopuna projektu uređenja nekog prostora jer prilično vjerno klijentima pokazuju kako bi stan trebao izgledati. A nama ostalima izvrstan je izvor inspiracije!

 


Studio Mirjane Mikulec potpisuje uređenje dnevnog dijela obiteljskog stana u Samoboru za klijente s kojima je i prije ostvario jedan projekt uređenja. A kako izgleda u finalnom izdanju moći ćete se uvjeriti u jednoj od idućih epizoda nove sezone InDizajna koje su s vama svake nedjelje prijepodne na RTL-u!

Riječ je o četverosobnom stanu površine oko 100 četvornih metara, od kojih polovinu zauzima dnevna zona. Vlasnici su pred Romanu Musić, arhitekticu iz studija Mirjane Mikulec koja je vodila projekt, stavili nekoliko zahtjeva što se tiče uređenja kuhinje, boravka i blagovaonice.

Stan se nalazi u 15 godina staroj stambenoj zgradi, no vlasnici su bili zadovoljni rasporedom, brojem i veličinom prostorija. Također, bili su zadovoljni postojećim podnim oblogama odnosno parketom, pa se on nije mijenjao. Toj odluci je pridonio i ograničen budžet jer se išlo na povoljniju varijantu uređenja.

Klijenti su željeli ugodan, funkcionalan i topao prostor u kojem ima boja, uzoraka, različitih materijala i – zelenila. Sviđala im se ideja boho stila, pa je uređenje bilo usmjereno u tom pravcu s dodavanjem malo življih boja, budući da u bohu prevladavaju svijetliji, uglavnom bež i bijeli tonovi.

IDEJNO RJEŠENJE MIRJANA MIKULEC INTERIJERI

 

Jedan od zahtjeva bio je da prostor bude prozračan i vedar, a za pojašnjenje svojih želja vlasnici su priložili nekoliko fotografija inspiracije. U svemu ostalome studio Mirjane Mikulec imao je odriješene ruke.

IDEJNO RJEŠENJE MIRJANA MIKULEC INTERIJERI

Predložen je gotov, komadni namještaj iz salona, kao i kuhinja. Prvi prijedlog uređenja kojeg je izradila Romana Musić im se odmah svidio tako da se uskoro krenulo u izvedbu. A nju ćete vidjeti u idućim epizodama InDizajna, u prilogu Dizajnerski prostor.

IDEJNO RJEŠENJE MIRJANA MIKULEC INTERIJERI

 

Komentari