LJETNI DOM STILSTICE: drvena kućica na periferiji pravi je rajski kutak

Švedska stilistica s partnerom je kupila staru drvenu vikendicu na periferiji Göteborga i pretvorila je u pravu malu oazu za opuštanje i druženje s prijateljima.


Stilistica Elin Lannsjo koja se iz hobija bavi i modom te keramikom gaji i veliku ljubav prema interijerima. Jednostavno, sve na sebi i oko sebe nastoji prožeti estetikom te plijeni pažnju svojim stilskim odabirima.

 

Foto: @elinlannsjo

Stoga njezina vikendica na periferiji Göteborga oduševljava njezine pratitelje na društvenim mrežama. A Elin ju je doista pretvorila u pravi rajski kutak. Kućica je tim zanimljivija jer je okružena drugim vrtovima i drvenim kućicama, ali i stambenim zgradama.

Foto: @elinlannsjo
Foto: @elinlannsjo

Elin i njezin partner svaki slobodan trenutak tijekom godine provode u ovoj kućici, a kada zatopli, posve se presele u nju do jeseni, kako bi bili više u doticaju s prirodom, uživali u zelenilu, cvijeću, svježem zraku te ugošćavali prijatelje.

Foto: @elinlannsjo

Bilo je potrebno ipak dosta truda da Elin i dečko Victor stvore svoje mjesto gdje mogu  pobjeći od gradske vreve i buke. Nakon njihovog truda u adaptaciju i dotjerivanje vrta, mini imanje je postalo neprepoznatljivo!

Foto: @elinlannsjo

Vrt je bio potpuno zarastao, prozori kuće nisu se vidjeli zbog grmlja. Novi vlasnici zadržali su tri stabla jabuke i pokušali su sačuvati svo cvijeće za koje su prepoznali da nije korov.

Foto: @elinlannsjo

Paralelno s tim renovirali su kućicu, napravili ekstenziju u vidu verande te šupu pored nje pretvorili u gostinjsku sobu i oko nje stvorili predivan cvjetnjak.

Foto: @elinlannsjo

Kućica je prije imala tri male sobe, a Elin i Victor su napravili srušili zidove, novi raspored te je sada u njoj potpuno opremljena kuhinja i blagovaonica velikim drvenim stolom za kojim se možete okupiti u velikom društvu i dnevni boravak. Tu je još i sobica u kojoj spavaju.

Foto: @elinlannsjo

 

 

Komentari