Kuća Drewa Scotta i supruge Linde: renovirao ju je s bratom blizancem i izgleda senzacionalno

Drew Scott, poznati dizajner iz tv emisije ‘Lovci na nekretnine’ i njegova supruga Linda Phan žive u luksuznoj kući u Kaliforniji. Obnovio ju je, kao što i pretpostavljate, sa svojim bratom blizancem Jonathanom.

 


Drew i Jonathan Scott vjerojatno su jedan od najpoznatijih parova blizanaca u tv svijetu kao i svijetu dizajna. Za sve je kriva hit televizijska emisija “Lovci na nekretnine” (orig. “Property Brothers”), koja se prikazuje u više od 150 zemalja. Oni su kraljevi malih ekrana, njihove ideje u uređenju interijera obišle su svijet i imaju milijune obožavatelja diljem planeta.

Čak je i Brad Pitt, među mnogim drugim slavnim osobama, podlegao njegovim čarima i prepustio svoj dom u ruke ovih stručnjaka za dekoraciju.

FOTO: KOHL’S

Iako su radikalno promijenili stotine kuća anonimnih i poznatih ljudi, jedna od onih koja je izazvala najviše znatiželje bila je sveobuhvatna obnova koju su napravili u Drewovom vlastitom domu, u kojem živi sa suprugom Lindom Phan i njihovim sinom. Riječ je o luksuznoj kući smještenoj u Los Angelesu koju su uredili vodeći se elegancijom, udobnošću i modernim stilom koji ustvari karakteriziraju njihov dizajn općenito.

Evo nekoliko fotografija kuće i gostinjske kućice u dvorištu koje će vam biti dobar izvor inspiracije. I uživancije, naravno!

Foto: @mrdrewscott

ULAZ KOJI OSTAVLJA I VIŠE NEGO DOBAR DOJAM

Čim uđete u kuću, shvatite da je bijela osnova. Iako popularni blizanci vole boje i uzorke i obilno ih koriste u svojim projektima, pa tako i svojim domovima, vole prakticirati neutralnu bazu. Ona je i ovdje osnova, a sve je začinio šarmantni i bezvremenski drveni pod slagan u riblju kost poput onog koji se pojavljuje u hodniku za mnogo elegantniji rezultat. Stubište- rukohvat i stepenice su u potpunosti obnovljeni te su modernizirani u crno-bijeloj shemi.

Foto: @mrdrewscott

RADNA SOBA U PUNOKRVNOM KOLORITU

Odmah iz ulaznog prostora pruža se djelomično pogled na radnu sobu koju koristi oboje supružnika – i Drew i Linda. I u njemu doista ima boja, i više nego što bismo očekivali. Ističu se tamnoplavi zidovi prekriveni drvom s letvicama u super spoju sa žutom i smeđom. Stolarija je ovdje važna, a prostori poput onog ispod prozora iskorišteni su za izradu dviju malih klupa. Što se tiče namještaja, ovo je kombinacija klasike i modernog dizajna. Kao što vidite, zlatnih detalja ne nedostaje.

Foto: @mrdrewscott

DEVNI BORAVAK: ART DECO, KAMIN I FAKTOR IZNENAĐENJA

S druge strane ulaza, suprotno od radne sobe, nalazi se dnevni boravak. Kao što su sami priznali, Drew i njegova supruga, Linda nastojali su unijeti Art Deco u svoj novi dom u Los Angelesu. Kuća im je ispunjena vrlo osobnim detaljima, prisutna je igra bojama i miješanje ravnih linija s onim zaobljenim, zlatni akcenti, metalni detalji, dosta staklenih površina, ogledala…

Dnevni boravak pravi je primjer toga, a iza ogledala iznad kamina skrivena je televizija koja je ovdje pravi faktor iznenađenja!

Foto: @mrdrewscott

VELIKA BLAGOVAONICA PO MJERI OBITELJI KOJA SE VOLI DRUŽITI

Iz dnevnog boravka nastavlja se blagovaonica, a kroz policu rađenu po mjeri imate pristup i izlaz u ostale prostorije u kući. Polica je prepuna ukrasnih elemenata poput vaza ili slavnih skulptura pasa od balona Jeffa Koonsa. Blagovaonicom dominira veliki masivni drveni stol te tapecirane stolice, a zlatna visilica je izvrstan akcent koji sve podiže.

Foto: @mrdrewscott

OTVORENA KUHINJA

Ovaj dom savršen je spoj moderne elegancije i udobnosti. Svaki kutak odiše osobnošću i svaka prostorija je nastavak prethodne. To je također slučaj s kuhinjom, koja se nalazi odmah nakon blagovaonice, stvarajući mnogo otvoreniju i dinamičniju protočnost u dnevnom prostoru.

I za bračni par Scott, kuhinja je srce doma jer oboje vole kuhati. Klasično uređena kuhinja s velikim otokom pruža pogled na ostatak dnevne zone, a kroz prozore na terasu i bazen.

Kuhinju krasi spektakularna napa dizajnirana isključivo za Drewa i Lindu.

Foto: @mrdrewscott

ELEGANTNA GLAVNA SPAVAĆA SOBA

Na katu se nalaze spavaće sobe, a sada vam predstavljamo glavnu, roditeljsku. Kako bi dobili više prostora i svoju sobu iz snova, proširili su gornji kat. Rezultat? Elegantan i sofisticiran prostor, obojen tamno plavom bojom, koju smo prije vidjeli na kuhinjskom otoku. Na taj način se stvara smirenost, idealna za spavaću sobu, a dojam luksuza stvara njezino povezivanje s velikom kupaonicom.

Kupaonica je raskošna i prekrasna, a pažnju plijene pločice kao i velika tamna samostojeća kada sa zlatnim slavinama.

Foto: @mrdrewscott

PRESLATKA KUĆICA ZA GOSTE

Ova kućica za goste je promišljena do detalja da su čak napravili i posebnu spavaću sobu za njegovog brata Jonathana i suprugu, glumicu Zooey Deschanel, te ostatak obitelji. Na taj način mogu dugo ostati u njihovom domu. Kućica ima spavaću sobu, dnevni boravak s blagovaonicom, potpuno opremljenu kuhinju i sve detalje koji jamče udobnost, od kamina do televizije.

Foto: @mrdrewscott
Komentari