BOŽIĆNO UREĐENJE: ovaj stan je ogledni primjer blagdanskog ugođaja

Zimski su blagdani sve bliže, a tražite li još uvijek inspiraciju za božićno uređenje doma, na pravom ste mjestu. Ovaj je stan pravi ogledni primjer kako u svoj dom unijeti blagdansko ozračje bez pretjerivanja. Volite li pritom skandinavski stil uređenja, ovo obiteljsko gnijezdo definitivno će vas osvojiti.

 

 

Riječ je o domu Lene Lidman i njene obitelji koja je uselila u staru švedsku kuću s kraja 19. stoljeća i pretvorila je u malu seosku idilu. Bijela se boja savršeno nadovezuje na plave nijanse tvoreći tako idealan kontrast ljepoti drveta kojim ovaj švedski dom naprosto vrvi. Rezultat? Ogledni primjer kako izgleda božićno uređenje u švedskom domu.

IZRADITE SAMI: 25 sjajnih ideja za božićne dekoracije koje možete izraditi sami


Inače, skandinavski stil odlična je stilska podloga za dekoriranje u blagdanskom duhu jer njime dominiraju prirodni materijal i pretežito bijela boja, a svaki se božićni ukras svakako ističe i dolazi do izražaja praveći tako pravu božićnu idilu.


BIJELI BOŽIĆ: divan blagdanski ugođaj u interijeru koji će vam oduzeti dah

BOŽIĆNA IDILA: kako izgleda Božić u domu interior blogerica


U galeriji pogledajte kako izgledaju sve prostorije ovog šarmantnog obiteljskog gnijezda švedske blogerice i potražite inspiraciju za božićno uređenje vlastitog doma.

Ovaj će stan oduševiti ljubitelje jednostavnosti i topline doma  koju skandinavski stil uređenja gotovo uvijek pruža, no želite li isprobati nešto drugačije za ovogodišnje božićno uređenje doma, naš je prijedlog vrlo popularna ružičasta boja.

MOŽE I DRUGAČIJE: Božićno uređenje doma u pastelnim nijansama

božićno uređenje
Foto: Malin Grönborg

 

Komentari