ZA MLADU VLASNICU KOJA VOLI GLAMUR: mramor, ružičasti i zeleni akcenti u elegantnom stanu

Ovaj interijer uređen je za mladu vlasnicu koja voli glamurozan stil i eleganciju. Kako bi to postigle, dizajnerice iz studija Masz Design unijele su zlatne i mramorne površine, puder ružičastu i štukature.

 


Za elegantan izgled ovoga stana od 60 četvornih metara zaslužan je studio Masz Design i njegove dizajnerice  Magdalena Szwedowska i Magda Dzienis.

Foto: Adam Burdył

Cilj im je bio postići stan koji odiše glamurom, kako je i željela mlada vlasnica. Sviđaju joj se raskoš, elegancija i luskuz, ali na moderan način. Stoga su se, kako bi to postigle, u uređenju dizajnerice fokusirale na boje, uzorke mramora, zlatnu galanteriju i jastuke s vezom i printom.

Foto: Adam Burdył
Foto: Adam Burdył

 

MICANJE ZIDOVA RADI DOBIVANJA GARDEROBE I RADNOG PROSTORA

Riječ je o komotnom dvosobnom stanu s balkonom u kojoj su sve prostorije imale dovoljno kvadrata da se u njih stave potrebni elementi tako da prilikom uređenja nije bilo puno kompromisa. Uređenje je uključivalo i neke male izmjene u poziciji zidova. Zahvaljujući tome dizajnerice su uspjele dobiti prostor za radnu sobu i garderobu uz spavaću sobu.

Foto: Adam Burdył
Foto: Adam Burdył

Hodnik vodi u sve prostorije stana: kupaonicu, spavaću sobu i dnevni boravak unutar kojega je kuhinja s blagovaonskim stolom.

U interijeru prevladavaju tople bijele i krem ​​nijanse, svijetla, puder ružičasta i elegantna tamno zelena. U detaljima ima puno zlata i elegantne crne a od uzoraka se interijerom provlače mramor i drvo.

Foto: Adam Burdył

 

KLASIČNA, STILSKA KUHINJA S OSTAKLJENJEM I MRAMORNIM UZORKOM

Otvorena, linijska kuhinja u sklopu dnevnog prostora uređena je s naglaskom na eleganciju i chic u pomalo klasičnom stilu. Topli, kremasto bijele fronte u kombinaciji s uzorkom mramora te staklene vitrine privlače pažnju.

Foto: Adam Burdył

Na zidu iznad kuhinjske radne plohe nalaze se bijele pločice s mramornim uzorkom koje su u kontrastu s crnom radnom pločom, također mramornog uzorka, kao i bočne strane kuhinjskih ormara. Cjelinu nadopunjuju suptilne zlatne ručke.

Foto: Adam Burdył

PUDERASTO RUŽIČASTA U ELEGANTNOM DNEVNOM BORAVKU

U dnevnom boravku, vrlo svijetla nijansa puderasto ružičaste kombinirana je s tamnom zelenom, koju često zovemo i šumsko zelena. Posebno je impresivan TV zid obložen pločama koje imitiraju bijeli mramor, što čini zanimljiv spoj s policama od tamnog drveta koje se protežu u hodnik.

Foto: Adam Burdył

Odmah do dnevnog boravka nalazi se blagovaonica s okruglim stolom i stolicama presvučenim tamno zelenom tkaninom. Ovdje ima i dosta zlatnih detalja. Na zidovima su štukature, a na podu tamne ploče što stvara željenu eleganciju i glamur.

Foto: Adam Burdył

 

 

 

 

 

 

Komentari