DVOSOBNI STAN: originalan interijer s upečatljivim komadima namještaja

Dvosobni stan od 53 kvadrata postao je novi dom bračnom paru kojima je nakon odlaska djece postojeći stan bio prevelik. Pogledajte kako je moskovski Art Group osmislio njihov novi životni prostor!

 

 

 


Odlaskom djece bračnom paru iz Moskve je postojeći stan postao prevelik pa su potražili manji stan u stambenom kompleksu Malaja Ordinka. Njihovi zahtjevi su bili da stan ima sofu na razvlačenje kako bi obitelj i gosti mogli prespavati kod njih te da kupaonica bude povezana sa spavaćom sobom. Također, željeli su da njihov dom bude prepoznatljiv, svjetao i s originalnim detaljima, za što se pobrinula dizajerica Darija Vasilkova iz studija Art Group.

 

Foto: Mihail Loskutov. Stil: Reseda @ rezeda.decor

Darija Vasilkova dizajnira i namještaj, tako da se neki komadi, poput šarene komode na ulasku u dnevnu zonu, police i kompletne kuhinje u istome prostoru, te komode u hodniku i noćnog ormarića u spavaćoj sobi. Ovi komadi su doprinijeli originalnosti prostora.

Sva rješenja u interijeru, uvelike inspirirana art decoom, usmjerena su na maksimalnu udobnost zajedničkog života dvoje ljudi. Primjerice, dizajneri su povezali spavaću sobu i kupaonicu s prolaznom garderobom, kako su vlasnici i željeli.

Foto: Mihail Loskutov. Stil: Reseda @ rezeda.decor

Mali uski hodnik s jedne strane vodi u spavaću sobu s kupaonicom, a s druge u gostinjski toalet s perilicom i sušilicom rublja te dnevnu zonu koja je otvoreni prostor te se sastoji od dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje s otokom. U kuhinji je kuhalo okrenuto od zida i nalazi se na otoku, kako bi onaj tko priprema obroke mogao komunicirati s gostima.

Foto: Mihail Loskutov / Stajling: @ rezeda.decor

Mnogima će, pored dviju crvenih sofa, pažnju privući zlatni elementi u kombinaciji s crnom i drvetom u kuhinji, a neki će ostati pod dojmom pločica s vrlo upečatljivim printom. Budući da su njima obložene ne samo kupaonica i toalet, nego i kuhinjski pod, blagovanje te hodnik, pločice su jedan od glavnih stilskih elemenata u stanu te definiraju čitav prostor.

 

Komentari