Božić u pastelnim nijansama

Tko kaže da božićno drvce i ukrasi moraju biti samo u zlatnim i crvenim nijansama?

Ove zime izbjegnite ziheraške kombinacije i poigrajte se bojama koje nisu tipičan izbor za blagdanski dekor. Mi smo odabrali pastelne nijanse ružičaste i zelene.

Jedan od najjednostavnijih načina da unesete promjenu u svoj dom bez velikih investicija su detalji, osobito oni prigodni – prostor ćete učiniti drugačijim i dobiti željeni novi izgled, a kada se zasitite, lako se vratite na staro ili čak osmislite nešto novo.

Kako ćete ukrasiti prostor ovisi o vama. Ako prostor koji namjeravate dekorirati ima jasno određen stil i karakter, usredotočite se na detalje koji će biti dovoljni za stvaranje atmosfere. Ako je prostorija ipak nešto jednostavnija i neutralnija, možete odabrati čak i manje komade namještaja u božićnom duhu.

S obzirom da prostor koji smo dekorirali spada u prvu kategoriju, mi ćemo se osloniti na detalje, ali za potpuni smo dojam odabrali i pokoji sitniji komad namještaja.

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić

Nadamo se da smo vas inspirirali na blagdanski makeover prostorije. Imajte na umu da je za promjenu i udobnu atmosferu dovoljno tek nekoliko detalja, a nećete pogriješiti ni ukoliko se odvažite na hrabriju varijantu.

Komentari