Fantastičan muški stan s kućnim uredom i neodoljivim plavim dekorom

Moderni trosobni stan u Minsku oaza je suvremene interpretacije industrijskog stila. Ubačena je doza luksuza i minimalizma koje su učinile stan još zanimljivijim i dale mu slojevitu perspektivu. Zavirite u prijedlog uređenja ovoga opuštajućeg i sasvim posebnog interijera!

 

 

Dizajnerski studio Legovo prihvatio se zadatka opremanja i uređenja trosobnog stana u glavnom gradu Bjelorusije, Minsku, čije vam idejno rješenje donosimo. Stan u novogradnji imao je za klijenta, mladog modernog samca, zadovoljavajući tlocrtni raspored te u tom smislu nije bilo nikakvih intervencija.

 

3D vizualizacija: Logovo studio

Prostor je koncipiran tako da je ulazni prostor povezan u jedan s dnevnom zonom iz koje onda ulazi u dvije sobe te gostinjski toalet. Jedna od tih prostorija spavaća je soba vlasnika, a druga je zamišljena kao radni prostor budući da on često svoj posao obavlja kod kuće. Kvadratura kućnog ureda bila je dovoljna da se u njoj osigura dodatni skladišni i garderobni prostor.

3D vizualizacija: Logovo studio

 

Interijerom dominira industrijski dizajn, ali njegova modernizirana verzija u kojoj nema toliko crne boje kao ni metala, koji su inače svojstveni ovom stilu. Prevladavaju tople smeđe nijanse kombinirane s plavim, bijelim i zelenim akcentima koji daju profinjenu notu te dojam smirenosti.

 

3D vizualizacija: Logovo studio

Zatvoreni balkon na koji se dolazi iz dnevnog boravka mala je oaza mira, a njegova posebnost su podna keramika s imitacijom drveta te podovi te drvena žardinjera za bilje, rađena prema narudžbi.

 

3D vizualizacija: Logovo studio
Komentari