Nakon ovoga fantastičnog obiteljskog stana još više ćete voljeti sivu

Ako još niste, sada biste lako mogli postati obožavatelj sive boje. I njezinih sestrinskih neutralnih nijansi – bijele i crne. U modernom trosobnom stanu za mladu obitelj ove boje čine savršenu stilsku simfoniju, u što se i sami možete uvjeriti

 

 

Ovaj moderni obiteljski stan savršen je primjer kako interijer u neutralnim nijansama, bez akcenata u drugim nijansama (uz izuzetke žute u dječjoj sobi i pistacio zelene u boravku), može biti topao, ugodan i dinamičan. I to zahvaljujući angažmanu dizajnerskog studija Loko koji je ovaj stan u Varšavi prilagodio potrebama mlade četveročlane obitelji.

Foto: Studio Loko

Centralna točka stana je otvorena dnevna zona u kojoj su objedinjeni kuhinja, blagovanje i dnevni boravak. Naročitu pažnju u ovom dijelu stana plijene viseće metalne police iznad šanka, te smještanje kutne garniture s vanjske strane šanka.

Foto: Studio Loko

Drugi dio stana čine dvije spavaonice – roditeljska, opremljena decentno i minimalistički u nekoliko predivnih nijansi sive te dječja s dva ležaja. U obje sobe glavna atrakcija su tapete na akcentnim zidovima iznad ležaja. Dok je u roditeljskoj riječ o zeleno-sivoj tapeti s uzorcima lišća, u dječjoj su to planine s veselim žutim vrhovima.

 

Foto: Studio Loko

 

Komentari