JEDNOSTAVNO I PRIRODNO: prekrasan dom koji u božićnom ozračju živi cijeli siječanj

Ako ste od onih koji bi božićne dekoracije imali u svome domu barem još mjesec-dva ili jednostavno obožavate lijepe interijere, predlažemo vam da zavirite u ovaj dom u Kaliforniji koji je sve do kraja siječnja u blagdanskom izdanju

 

 

Teško je odoljeti blagdanskom šušuru, naročito onom u vrijeme Božića. A oni ‘okorjeli’ obožavatelji svoje dekoracije postavljaju već u studenome, a mijenjaju tek krajem siječnja, čak i u veljači. Kako u dekoracijama možete pretjerivati, isto se odnosi i vrijeme u kojem će biti izložene.

Bračni par svoj dom u Kaliforniji drži u božićnom ruhu dobar dio prosinca te cijeli siječanj, sve dok se dekoracije, budući da su od svježega zelenila, ne počnu sušiti i opadati.

Vjerujemo da će svim ljubiteljima blagdana kao i pobornicima dekoracija šetnja ovim domom biti prava uživancija!

Foto: Madeline Harper

Blagdansko uređenje slijedi sam stil interijera koji je kombinacija kolonijalnog i skandinavskog stila te je uvelike inspiriran prirodom i prirodnim materijalima. Neutralne boje, među kojima prednjače bijela i bež, prirodni materijali poput drveta i ograničen odabir dekoracija ono su što odlikuje ovaj interijer koji se prostire na dvije etaže.

 

Foto: Madeline Harper

Dekoracije su vrlo decentne te se temelje na lišću i grančicama zimzelenog drveća kao i maslinovih grančica i mahovine, do kojih su spleteni vjenčići i girlande. U dnevnom boravku centralna dekoracija je drvce oplemenjeno tek suptilnim, sitnim lampicama i tek ponekom kuglicom

Prostor je nadopunjen vjenčićima obješenima na policu s knjigama a kamin je ukrašen girlandom i vrećama za poklone koje su vlasnici, kao i sve ostale dekoracije, izrađivali i suradnji s The Identite Collective.

Foto: Madeline Harper

Ovakve dekoracije nastavljaju se i u kuhinji te blagovaonici u kojoj je napravljena prava mala instalacija od vjenčića, a nastavljaju u hodniku i sobama na katu.

Foto: Madeline Harper

 

 

Komentari