KAKO DO DRUGE DJEČJE SOBE: evo kako riješiti nedostatak prostora za prinovu

Zavirite u moderan stan za tročlanu obitelj za čije je uređenje zaslužan studio Om Interior Design.

 


Inna i Victor, vlasnici trosobnog stana u Moskvi, u kojem žive sa sinom tinejdžerom, angažirali su studio Om Interior Design za uređenje. Kako izgleda njihovo idejno rješenje, možete vidjeti u tekstu.


Vlasnici nisu bili za radikalne promjene u prostoru budući da je im je plan preseliti za par godina u veći stan, dizajneri u svome idejnom rješenju nisu predlagali rušenje zidova nego su napravili samo manje izmjene u rasporedu i konceptu prostorija.

Sinova soba ostala je na istom mjestu, a na mjesto spavaće sobe roditelja dolazi dječja soba koja može poslužiti i kao gostinjska, jer je u nju, prema želji vlasnika, stavljen trosjed na razvlačenje.

3D VIZUALIZACIJA: OM INTERIORDESIGN

Spavaća soba sada se nalazi u sklopu dnevnog boravka, a od sofe i kutka za sjedenje odijeljena je policom. Ovo je bilo najjednostavnije riješenje budući da vlasnici nisu bili za ideju rušenja zidova niti preseljavanja instalacija. Kuhinja s blagovanjem je odvojena prostorija, što je u ovom slučaju, kada je spavaonica u boravku, dobro rješenje.

3D VIZUALIZACIJA: OM INTERIORDESIGN

Kako spavaći kutak sada nema ormare, problem garderobe rješen je s dva ugradbena ormara u hodniku koji je bio dovoljno prostran da se u njega ukomponiraju ovi elementi.

 

Komentari