MALO KVADRATA, PUNO INSPIRACIJE: studentski stan od 26 m2 koji nas je oduševio detaljima

Mali stanovi uvijek izazivaju posebnu pažnju jer nude pregršt dobre inspiracije. Interijer u koji vas vodimo krije mnoga kreativna rješenja pa svakako pogledajte našu galeriju.

 


Samo 26 kvadrata! Mnogi bi pomislili da je prilično nemoguće namjestiti tako mali stan, a da pritom zadovoljimo sve potrebe vlasnika. No, mladi umjetnik Luciano nas je uvjerio u suprotno jer je svoj mali stan u Rio de Janeiru uredio i do najsitnijeg detalja. I jako je šarmantan!

Foto: Planete Deco

Iako je malo kvadrata na raspolaganju, dodatni prostor osiguran je zahvaljujući visini prostora tako da je napravljena mala galerija na kojoj je smješten krevet. Prostor ispod galerije također je iskorišten – tamo je smješten ormar za pohranu svih stvari, kao i kuhinja sa šankom.

Foto: Planete Deco

Puno boja, detalja i osobnih sitnica čine ovaj dom drugačiji od drugih. Umjetnička djela na zidovima, omiljene knjige i šareni detalji dali su živost baznim elementima namještaja u nenametljvim, neutralnim tonovima.

Foto: Planete Deco

Sve što je smješteno u ovaj mali stan, ima svoju funkciju tako da je prostor maksimalno iskorišten. Pogledajte sve ideje i inspirirajte se nekim od kreativnih rješenja!

Foto: Planete Deco

 

Komentari