Mini kuće u dvije varijante: odaberite montažnu nastambu iz svojih snova

Mini kuće sve su češći odabir kako za privremeni boravak tijekom vikenda i godišnjih odmora, tako i za stalno prebivalište. Pronašli smo prekrasnu montažnu kućicu u dvije varijante – uživajte!

 


Jeste li i vi ljubitelj mini kućica? Ako i niste, nakon ovih koje ćemo vam pokazati mogli biste to lako postati!

Foto: Les P’tit Nids

Nastambe male kvadrature postale su pravi pokret i sve više ljudi ih odabire za svoje stalno stanovanje, a ne samo za vikende i godišnje odmore. Nekoć vikendice ili mini nastambe za kampiranje, kućice postaju životni prostor za mnoge zasićene gradskim načinom života u kojem ostaje malo vremena za održavanje doma i uživanje u velikoj kvadraturi.

Ovo je i način kako živjeti više u dodiru s prirodom i pojednostaviti svoj život te tako ojačati kvalitetu života u kojem je stres sveden na minimum.

 

Foto: Les P’tit Nids

Kućica u koju vas ovaj puta vodimo doista je toliko privlačna, da je će je mnogi prigrliti i pretvoriti u stalno mjesto boravka, unatoč skučenoj kvadraturi. Francuska tvrtka Les P’tit Nids nedavno je predstavila model ‘eco-chic habitat’, mini kuće od 25 m2 (u studijskoj verziji), do 33 m2 (s odvojenom spavaćom sobom).

Naručitelji mogi birati kvadraturu i model koji dolazi u dvije verzije – drvenoj i metalnoj.

Foto: Les P’tit Nids

Unutrašnost obje varijante kućica je od drveta, dok je vanjska konstrukcija od drveta ili metala. Kućice u srcu prirode, iako male površine, savršeno su opremljene svime potrebnim za života. Riječ je inovativnom – suvremenom i održivom dizajnu koji nudi optimalnu udobnost. Kućice nude i drvenu prostranu terasu.

Foto: Les P’tit Nids

Što se nalazi u ovom malom, dobro dizajniranom staništu? Dnevni boravak s otvorenom kuhinjom, spavaća soba i kupaonica, dovoljna da zadovolji potrebe većine nas, živimo li sami ili udvoje. Terasa služi kao produženi dnevni boravak na kojem možete boraviti cijeli dan.

 

Foto: Les P’tit Nids

Materijali koji se koriste za izgradnju su iz ekoloških izvora, potpuno održivi. Lako pokretljiva, mini kuća se može koristiti za rad na daljinu, biti gostinjska kuća u vrtu vaše glavne kuće ili se iznajmiti za stvaranje dodatnog prihoda. Da biste saznali sve detalje o kućici tvrtke Les P’tits Nids kliknite ovdje.

 

Foto: Les P’tit Nids
Foto: Les P’tit Nids
Foto: Les P’tit Nids

A u nastavku, u galeriji, pogledajte i drugi, crni model kućice!

Komentari