Minimalizam oplemenjen drvom: predivan muški dvosobni stan

Uređenje dvosobnog stana od 52 četvorna metra u glavnom gradu Bjelorusije, Minsku, potpisuje dizajnerica interijera Jenja Likasova, koja je, sljedeći želje vlasnika interijer uredila nenametljivo i s vrlo malo detalja

 

 

Zavirite s nama u predivan dvosobni stan u Minsku, budući dom mladoga samca, uređen prema njegovim željama i uz pomoć dizajnerice Jenje Likasove. Interijer od 52 četvorna metra sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe, hodnika, kupaonice i zatvorene lođe. Vlasnik je želio stan koji će istovremeno biti nenametljivo i moderno uređen, bez previše detalja i boja ali i imati toplinu doma.

Foto: Decoist

 

Dizajnerica Likasova predložila je uređenje u dominirajućim neutralnim sivim i bijelim tonovima uz dodatak bež tonova i drveta koji će utopliti prostor. Crni akcenti prisutni u detaljima dali su potrebnu dramatiku i dubinu prostoru, čime je izbjegnuta zamka bezličnosti, a zeleni akcenti u vidu bilja osvježili su prostor i povezali ga s prirodom.

 

Foto: Decoist

Mala dnevna zona šarmantna je cjelina, a pažnju plijene upečatljivi manji komadi namještaja poput kožnih taburea i ugodnog naslonjača te rasvjeta i drvena površina stola koji je unio dašak rustike u prostor. S obzirom na malu površinu, kuhinja u obliku slova L opremljena je u bijeloj boji.

Foto: Decoist

U spavaćoj sobi, koja odaje atmosferu smirenosti i profinjenosti najprije ćete uočiti stakleni kubus u koji je smještena garderoba, a koja je odabirom materijala stvorila zanimljivu dizajnersku igru u ovoj prostoriji. U kupaonici su drvene površine utoplile prostor kojim dominiraju bijela i crna.

 

 

Komentari