Predivan dom blogerice Rachel Coppens u blagdanskom ruhu

Volite neutralne boje i rustikalni stil uređenja? Sada ćete se definitivno zaljubiti u dom poznate stilistice interijera čiji je dom već početkom prosinca zasjao u blagdanskom duhu.

 

 


Rachel Coppens je brvnaru hrabro pretvorila u udoban i topao dom kojem zaista ne manjka stila ni ideja koje vrijedi isprobati, a dodate li tome i bogate, ali ipak suptilne božićne dekoracije kojima je Coppens obogatila cijeli dom, imamo recept za savršen blagdanski interijer.

 

BIJELI BOŽIĆ: divan blagdanski ugođaj u interijeru koji će vam oduzeti dah

BOŽIĆNA IDILA: kako izgleda Božić u domu interior blogerica


Njeno je stylish obiteljsko gnijezdo smješteno u francuskom Lilleu, a kako je riječ o open space konceptu, cijelim interijerom provlači se svjetlost kao svojevrsni lajtmotiv. Iznimno visoki strop ovog starog francuskog doma dodatno je naglašen izvornim drvenim gredama koje prostoru daju neodoljiv rustikalni šarm.

Coppens je to dodatno naglasila i pojedinim komadima namještaja i dekoracija koji naglašavaju rustikalnu notu, a prostoru daju toplinu i osobnost.


IZRADITE SAMI: 25 sjajnih ideja za božićne dekoracije koje možete izraditi sami

MOŽE I DRUGAČIJE: Božićno uređenje doma u pastelnim nijansama

 


Ono što nam se posebno sviđa svakako je hrabra kombinacija svijetlih bež tonova i  boje antracita, crne, ali i osvježavajuće oker boje.

OD KAMENA DO TERRACOTTE: zemljane boje u interijeru za najudobnija četiri zida

Povrh svega, božićno uređenje u Rachelinu domu samo je šlag na torti, a oslonila se na jednostavne i prirodne materijale, svijeće i nepogrešive božićne lampice. Sve se to sjajno uklopilo u rustikalni šarm prostora i naprosto ga učinilo spremnim za nadolazeće blagdane.

 

Foto: Julien Fernandez

Komentari