Moderna elegancija za poslovnu ženu: sjajno isplaniran interijer od 50 kvadrata

Pomalo suzdržan i decentan no vrlo profinjen i elegantan… tako bismo ukratko mogli opisati ovaj interijer u Kijevu, namijenjen mladoj poslovnoj ženi koja je željela moderan dom bez puno detalja i boja

 

 

Ukrajinski dizajnerski studio U-Style zaslužan je za izgled stana od 50 četvornih metara u novogradnji u Kijevu. Riječ je interijeru koji se sastoji od dvije veće prostorije – dnevne sobe koja u svom sastavu ima blagovanje i kuhinju te spavaću sobu te dvije manje – kupaonice i garderobe te ulaznog prostora koji je otvoren prema dnevnoj zoni.

Foto: U-Style

Prostor dnevnog boravka skraćen je za garderobni prostor koji je osmišljen u bijelom kubusu te se u njega ulazi iz spavaće sobe. S jedne i druge strane kubus služi kao tv zid. Zbog smanjenja površine dnevne zone, blagovanje je osmišljeno na dva punkta: za kuhinjskim šankom za brze obroke, te s bočne strane kubusa, uz prozor. Tako je dio blagovanja dobio divan pogled, ali i izdvojenost iz prostora.

Foto: U-Style

Stil interijera je moderan, s elementima elegancije, baš kako je željela vlasnica. Kako prostor ne bi izgledao odviše hladan niti sterilan, dizajneri su predložili drvo kao kontrapunkt bijelim površinama. Akcenti u petrolej plavoj i crnoj dali su prostoru stilski pečat.

 

Komentari