ZA ZIMSKE NOĆI KOD KUĆE: šarmantan mali stan pun neodoljivih detalja

Kada se čini da duge zimske noći nemaju kraja, najljepše je biti u toplini svojeg doma. Pronašli smo sjajan mali dizajnerski stan čije ideje za uređenje vrijedi spremiti  – i primijeniti!

 

Uvijek rado otkrivamo ideje svjetskih dizajnera interijera, tako smo pronašli i jedan moderan interijer od 41m2 u skandinavskom stilu. Za razliku od tipične skandi palete boja u kojima prevladavaju bež i sive nijanse, u ovoj kombinaciji dodatni šarm je dala bogata baršunasta ružičasta nijansa koja se proteže kroz cijelu kvadraturu malog stana – od dnevne do spavaće sobe.

Kako u sjevernim zemljama ima malo sunčanih dana, a zime su posebno mračne i hladne, svjetlost se iznimno cijeni. Zato i u malim stanovima ima mjesta za kamin koji daje posebnu atmosferu, dok se svijećnjaci različitih veličina pozicionirani u svakom kutku – grupirani su na prozoru, a služe kao dekoracija na stolu za romantične večere uz svijeće.

Prigušena rasvjeta idealno se nadopunjuje s tamno sivim zidovima, dok su bijeli detalji poput kamene plohe u kuhinji unijeli svježinu. Tepih u svijetlim tonovima vizualno je odvojio interijer, pa je tako svaki kutak malog stana dobio svoju zonu druženja i izgleda prostraniji nego što stvarno jest.

Pogledajte našu galeriju i inspirirajte se!

Izvor: Planete Deco

Komentari