Domovi poznatih

Njihov je život pod svjetlom reflektora. Inspiriraju nas svojim radom, impresioniraju pojavama na crvenom tepihu djelujući uvijek glamurozno. No kako izgledaju njihovi domovi i koliko su oni odraz individualnog stila?

Lica i imena koja gledamo na malim ekranima, slušamo na radiju ili čitamo o njima u medijima često ističu koliko žude za privatnošću. Ponekad persona koja je pred nama odudara od stvarne osobe unutar četiri zida stoga je medijima uvijek zanimljivo zaviriti i u te prostore.

Magazin Architectural Digest priskrbio je svojim čitateljima uvid u domove poznatih ličnosti, a mi smo izdvojili nekolicinu. Veliki prostori, bogate tkanine i mnoštvo umjetnina uz dizajnerski namještaj odlika su većine prostora. No biste li ih ikada povezali s njihovim vlasnicima?

Ekscentrični britanski pjevač Elton John, nije začuđujuće, u svom osobnom prostoru također njeguje boje i ljubav prema modi. U njegovom domu u Los Angelesu ističu se umjetnine i vintage komadi namještaja.

Poznati supermodel Cindy Crawford i holivudski glumac George Clooney bliski su prijatelji stoga ne čudi i da su susjedi. Njihovi domovi u Los Cabosu. Oba doma dizajnirana su i osmišljena u tandemu.

Glumica Ellen Pompeo poznata po ulozi popularne doktorice Meredith Grey iz serije “Uvod u anatomiju” uredila je svoj dom u Los Angelesu inspirirana tonovima plave boje, a njen prostran dnevni boravak primjer je upravo naglašavanja tonova detaljima.

Stan u New Yorku, glumice Natalie Watts nešto je drugačijeg stila u kombinaciji starog namještaja i kultnih dizajnerskih komada.

Sarah Jessica Parker uredila je kuću samo nekoliko minuta od prepoznatljivog stana lika koji je utjelovila u seriji “Sex i grad”, Carrie Bradshaw, a za pomoć se obratila dizajnerima interijera unutar firme ASH.

 

Izvor: Architectural Digest, ASH
Komentari