Prijavite se već danas: darujemo mini makeover vašem domu

Najbolja priprema za novu, 13. sezonu emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec svakako je nagradni natječaj Iznenadi me koji smo pripremili za naše gledatelje, ali i one koji će to tek postati… Više saznajte u nastavku!

 

Iza emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec je stotine napravljenih priloga u kojima smo uvijek nastojali donijeti novu dozu dobrih interijera, inspiracija, ideja i savjeta. No, posebno mjesto ipak zauzimaju prilozi u kojima radimo humanitarne makeovere ili darujemo naše gledatelje preobrazbom njihova doma, nastojeći tako riješiti njihove estetske i praktične dileme i probleme u životnom prostoru…

Stoga smo sretni jer smo uspjeli i u novoj, 13. sezoni emisije uspjeli u suradnji s našim partnerima nastaviti takvu dobru praksu. U novoj rubrici Iznenadi me darovat ćemo 10 makeovera gledateljima koji su se prijavili za istoimeni nagradni natječaj ovdje na našoj stranici. Na izborniku, sasvim desno, možete kliknuti na kategoriju IZNENADI ME (ili OVDJE) i ispuniti te poslati svoju prijavu u kojoj trebate među ostalim navesti zašto baš vi zaslužujete makeover.

Prijaviti se možete već danas te najkasnije do iduće srijede, 21. ožujka u 15 sati, nakon čega ćemo objaviti dobitnike.

Specifičnost ovoga makeovera je da se odvija u jednom danu s nagradnim budžetom od 5000 kuna.

Dakle, ekipa InDizajna dolazi u vaš dom i u jednom danu obavlja preuređenja prostorije. 

 

U videu niže možete vidjeti kako su mini makeoveri izgledali u prošloj sezoni.

Ne zaboravite, prijave počinju već danas!

I sretno!

 

Komentari