POTRAGA ZA IDEALNIM DOMOM: zavirite u stanove koje su odabrali kandidati iz prošle sezone Tražimo dom

U prošloj sezoni emisije „Tražimo dom s Mirjanom Mikulec”, uz pomoć naših agenata i dizajnerskog tima, četiri kandidata pronašla su svoje nove domove. Zavirite u njih te se, ako ste i sami u potrazi za novim domom, javite i ekipa emisije krenut će u potragu s vama


Tin, Mate, Antonio i Tena te brat i sestra – Lucija i Lucijan u ovu novu godinu ušli su s novim obavezama. Nakon kupovine u kojoj im je pomogao tim emisije Tražimo dom s Mirjanom Mikulec, stanove je potrebno i urediti.

Mladom paru Teni i Antoniju ponudili smo dva stana slične kvadrature s jednom spavaćom sobom i obiteljski stan u Dubravi.

Odluka je pala na stan u Sesvetama.

Tražimo dom / Foto: Darko Mihalić
TRAŽIMO DOM S MIRJANOM MIKULEC / foto: Darko Mihalić
Tražimo dom / Foto: Darko Mihalić

Tin se odlučio na kupovinu šarmantnog potkrovlja na Jarunu spremnog za useljenje. Iako ga je stan u potpunosti oduševio, presudila je lokacija. Potkrovlje u kombinaciji s prvim redom do jezera oduševilo je i njega i kćer.

TRAŽIMO DOM S MIRJANOM MIKULEC / foto: Darko Mihalić
TRAŽIMO DOM S MIRJANOM MIKULEC / foto: Darko Mihalić

 


Istok Zagreba svidio se i obitelji Vodas koja se odlučila za tek dovršenu novogradnju u Trnavi, površine 54 kvadrata. Iako su Luciju i brata dočekali goli zidovi, presudilo je upravo to što je stan posve nov, ima dvije spavaće sobe i veliku terasu od 20 kvadrata na kojoj će studentica Lucija moći učiti i odmarati se.

Tražimo dom screenshot
Tražimo dom screenshot
Tražimo dom screenshot

Ambiciozan zadatak čeka našeg Matu koji će s useljenjem morati još malo pričekati. Zahvaljujući idejama arhitekata kuća s četiri etaže postat će dvoetažni, prostrani stan uz radni prostor u prizemlju i potkrovlje koje se u budućnosti može dodatno urediti.

Kako izgleda novo tlocrtno rješenje pogledajte u epizodi dostupnoj na našem YouTube kanalu https://www.youtube.com/watch?v=6OiTQvFnJFk 


Nova sezona je u pripremi i pa sve zainteresirane gledatelje kojima treba pomoć pri pronalasku novog doma pozivamo da nam se jave na mail nekretnine@mmi.hr ili putem društvenih mreža.

Komentari