NOVOSTI IZ NAŠE AGENCIJE: kuće i stanovi idealni za velike obitelji

Iako je u trećoj sezoni emisije „Tražimo dom s Mirjanom Mikulec“ najviše upita bilo za stanove s jednom spavaćom sobom, potragu smo proširili i na kuće u Zagrebu. Uz podsjetnik na neke iz emisije, skrećemo vam pažnju i na dvije dostupne u Agenciji  za nekretnine Mirjane Mikulec!

 


U petoj epizodi pokazali smo vam potragu našeg klijenta Mate koji se odlučio na kupovinu velike kuće u kvartu Trnovčica kojoj je potrebna potpuna adaptacija. Bit će to novo, uzbudljivo poglavlje za njegovu obitelj. Naš studio odradio je, za početak, idejno rješenje tlocrta prve etaže budućeg stana.

TLOCRT PRVE ETAŽE BUDUĆEG STANA

Naša druga potraga koja je počela u epizodi deset još će malo potrajati. Stan klijenta Marija u ulici Bijenik stavit ćemo u našu ponudu, a potragu nastaviti za kućom sličnom onoj koju smo mu pokazali u Stenjevcu (fotografije ispod te naslovna fotografija).

 

TRAŽIMO DOM S MIRJANOM MIKULEC / FOTO: SAŠA LISJAK

Obje epizode, u kojima su u potrazi za domom bili Mate i Mario, kao i preostale emitirane u trećoj sezoni možete pogledati OVDJE.

Foto: Darko Mihalić

Za velike obitelji poput Marijeve u ponudi naše agencije https://nekretnine.mirjanamikulec.com/ izabrali smo dvije nekretnine koje bi potencijalnim kupcima mogle biti zanimljive.


1. STAN SA ZELENIM KROVOM

Četverosoban stan u Maksimiru, površine 145 m2 nalazi se u zgradi sa samo tri stana što znači da budući vlasnici mogu računati na potpunu privatnost. Zgrada je izgrađena 2008., a zadnja renovacija bila je 2020. Osim tri spavaće sobe, prostran dnevni dio obuhvaća kuhinju s otokom, blagovaonicu i dnevni boravak.

MIRJANA MIKULEC NEKRETNINE

Orijentacija je istok-zapad pa je stan pun prirodne svijetlosti, a tri balkona omogućuju odmor i ispijanje kave u bilo kojem trenutku. Ono što nas je posebno oduševilo je travnati krov idealan za dječju igru i druženje pod pergolom.

MIRJANA MIKULEC NEKRETNINE

MIRJANA MIKULEC NEKRETNINE

MIRJANA MIKULEC NEKRETNINE

Kako izgleda stan u cijelosti te sve ostale informacije o njemu saznajte OVDJE.


2. ČETIRI ETAŽE NA ŠESTINAMA

Drugi odabir također se smjestio u jednom od mirnijih kvartova – Šestinama. Kuća je u cijelosti adaptirana 2013. i ima četiri etaže . Iz podruma koji osim vešeraja ima i teretanu te jacuzzi izlazi se u vrt veličine 1036 metara kvadratnih. Dojmljiv dio kuće zasigurno je prostrana kuhinja s blagovaonicom bijelih, čistih linija u kojoj će uživati svi zaljubljenici u pripremu jela i druženje.

 

MIRJANA MIKULEC NEKRETNINE

MIRJANA MIKULEC NEKRETNINE

MIRJANA MIKULEC NEKRETNINE

MIRJANA MIKULEC NEKRETNINE

Sve detalje o kući saznajte OVDJE.


Dodatne informacije o nekretninama možete, osim na stranici nekretnine.mirjanamikulec.com/ dobiti i na broj telefona +385 1 2301 330.

Komentari