IZNENADI ME: evo tko je osvojio nagradno preuređenje jedne prostorije u domu

Žiri InDizajna uspio je pregledati preko 500 prijava koje su pristigle na nagradni natječaj Iznenadi me i odabrati osam sretnih dobitnika uređenja jedne prostorije u domu.

 


Popularni i sada već tradicionalni nagradni natječaj Iznenadi me, koji se odvijao u siječnju, ima i svoje dobitnike! No njih ovaj puta doista nije bilo lako odabrati budući da je na našu mail adresu pristiglo preko 500 prijava, a stručni žiri emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec trebao je odabrati osam dobitnika.

Sretni dobitnici dobili su priliku osvježiti jednu prostoriju doma koju su prijavili na natječaj. Priloge o preuređenjima, koja InDizajn ostvaruje s tvrtkom Meblo Trade možete gledati u aktualnoj, 21. sezoni InDizajna koja se emitira nedjeljom ujutro na RTL-u.

Podsjetimo, svaki nagradni makeover traje svega nekoliko sati, s određenim budžetom i asortimanom Meblo Tradea, ovaj puta u vrijednosti od najmanje 5000 kn. Tim Mirjane Mikulec nastojat će, unatoč tim ograničenjima – prostornim, vremenskim i financijskim, dati svoj maksimum i razveseliti dobitnike te obnoviti i uljepšati njihov dom!

Evo i liste sretnih dobitnika koji su osvojili nagradni makeover u 21. sezoni “InDizajna”:

 

1. Katarina Radnić

2. Lana Sekrst

3. Gloria Divjak

4. Jasminka Adžidović

5. Zdenka Dakić

6. Nikolina Jakuš

7. Slavica Bognar

8. Marinela Gašparlin

 

Čestitamo sretnim dobitnicima, a svima ostalima koji su se prijavili na naš nagradni natječaj hvala na trudu i sudjelovanju te im više sreće želimo idući puta!

 

 

Komentari