POVRATAK U DJETINJSTVO: zavirite u pravu Barbienu kuću u prirodnoj veličini

Najpoznatija i najprodavanija lutkica na svijetu Barbie krajem 2019. godine proslavila je svoj 60 rođendan! Povodom te obljetnice, vlasnici američke tvrtke Matell koji su patentirati modnu lutku, dali su izgraditi ‘real-life’ verziju popularne Barbiene kuće u Malibuu

 

 

Prava Barbie kuća u Malibuu, u prirodnoj veličini, The Barbie Dreamhouse sagrađena je u potpunosti prema modelu igračke jedne od plastičnih kuće iz bogate Barbine kolekcije. Prostire se na 250 kvadratnih metara i može se iznajmiti preko Airbnba za 60$ po noći. Gosti imaju potpunu privatnost u vili koja je u cijelosti ukrašena Barbienom omiljenom bojom – ružičastom.

Foto: Airbnb

Možda će se mnogima ružičasta na prvu, makar je riječ o Barbienoj kući, činiti previše, najnoviji trendovi u uređenju interijera će vas demantirati. Proteklih smo se mjeseci naime nagledali sjajnih detalja od nježnih, pastelnih nijansi pa sve do kričavo ružičaste, a ova je boja, u svim svojim nijansama, proglašena i bojom milenijalaca. Modne dodatke, odjeću, pa čak i hranu u pink tonovima na društvenim je mrežama u posljednje vrijeme teško izbjeći, a ružičasti interijeri nešto su pak posve posebno.

Veći ili manji komadi namještaja, pločice ili tepisi, ružičasti zidovi ili tek detalji koji prostor čine prozračnijim i toplijim, ružičastu su boju ove godine lansirali u najljepši trend kada je u pitanju renovacija životnog prostora. U stvarnoj Barbie kući u Malibuu, dizajneri su odlično uklopili ružičaste nijanse u kombinaciji s detaljima i ukrasima u drugim bojama kako dojam ipak ne bi bio pretjeran.

 

Foto: Airbnb

Barbien Dreamhouse sastoji se od prizemlja i dva kata u kojima se nalaze dnevni boravak i potpuno opremljena kuhinja, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, veliki walk in ormar ispunjen odjećom iz Barbienih mnogih karijera tijekom godina, zatim kućni ured, kino, veliki vanjski bazen s toboganom, suncobranima i ležaljkama u nezaobilaznoj ružičastoj.

Čarobna Barbie vila, namijenjena boravku četiri osobe, ima super adut a to je pogled na Pacifik te teren za sportske aktivnosti. Naravno, i on je u ružičastoj boji, zar ste sumnjali?

Foto: Airbnb
Komentari