Prijavite se i osvojite makeover. Tim Mirjane Mikulec uredit će sobu za vašega malog princa ili princezu

Želite urediti dječju sobu za svojeg mališana, a nemate ni ideja ni sredstava? Prijavite se na nagradni makeover u kojem će unutar zadanog budžeta do 7500 kn tim Mirjane Mikulec u suradnji s tvrtkom Kraš osmisliti sobu za vašeg malog princa ili princezu

 

 

Dječje sobe su posebna priča, kada je riječ o uređenju. I poseban izazov, što će vam bez iznimke potvrditi svi arhitekti i dizajneri! Jer, sve se više pažnje poklanja izgledu prostorije namijenjene vašem mališanu i stoga nije jednostavno sam krenuti u ovu avanturu (pre)uređenja. Pored dizajna i želje da ovaj prostor izgleda lijepo i privlačno prije svega djeci, potrebno je uložiti puno truda u koncept osmišljavanja svih potrebnih sadržaja u nerijetko maloj kvadraturi. Ovisno o uzrastu, dječja soba zahtjeva osim mjesta za spavanje i odlaganje garderobe, i sadržaje koji će mu omogućiti mjesto za igru, učenje, pisanje zadaće i druženje s prijateljima.

Sve te funkcije moraju se naći na jednom prostoru, pa je zato najbolje uređenje povjeriti dizajneru, koji će donijeti dobre ideje. No, kako roditeljima nije lako naći sredstva za taj angažman, mi imamo rješenje u vidu nagradnog makeovera. U njemu ćete moći dobiti priliku urediti dječju sobu koju će osmisliti i opremiti unutar budžeta do 7500 kuna tim Mirjane Mikulec u suradnji s tvrtkom Kraš.

Na natječaj, koji traje od subote, 18. siječnja pa do srijede, 22. siječnja 2020., možete se prijaviti OVDJE, a sve informacije vezano uz pravila i uvjete natječaja saznajte na linku bit.ly/InDizajn_makeoverdjecjasoba.

 

Sretno!

U nastavku možete pogledati neke od projekata uređenja dječjih soba koje potpisuje studio Mirjana Mikulec interijeri.

Komentari