NAMJEŠTAJ PO MJERI: najbolji način da sve želje i potrebe pretvorite u stvarnost

Namještaj po mjeri nudi puno više mogućnosti nego onaj gotovi – zato je i najčešća opcija u uređenju doma. Izradom ormara, komoda, stolova, kuhinja, kreveta… po mjeri uvijek možemo izvući maksimum iz svake prostorije i dobiti originalan izgled životnog prostora.


 

Uskoro će 5. izdanje sajma InDizajn, koji je jedinstvena prilika da na jednom mjestu vidite sve novitete i trendove iz svijeta uređenja interijera. Vjerujemo da će najveću pažnju pobuditi tvrtke koje nude materijale za izradu ili sami izrađuju namještaj po mjeri, jer je to najpopularnija varijanta opremanja doma.

Dođite na sajam InDizajn od 23. do 25. rujna i pogledajte kako s namještajem po mjeri možete ostvariti i ono što vam se činilo nemoguće!


Poznato ime Hrvatskoj, ali i regiji za sve one koji se bave izradom namještaja po mjeri svakako je Elgrad. Ovaj renomirani centar u svojoj ponudi ima sve što je potrebno za izradu namještaja po mjeri, od okova, ručkica i unutarnjih mehanizama pa sve do široke palete raznih dekora, ali i inovativnih materijala.

Mnogim stolarima i tvrtkama specijaliziranim za izradu namještaja po mjeri Elgrad je prva i zadnja točka nabavke materijala za njihove projekte.

Promo foto / Elgrad

Ovaj puta Elgrad posjetiteljima sajma predstavlja Egger PerfectSense Feelwood lakirane ploče, zatim nove strukture, dekore i površine u izvedbi Kompakt ploča, Laminama, Getacore-a i Fenixa. Upoznat ćete i popularne dekorativne zidne obloge Eldesil i Lamelio, transformabilne sustave namještaja i fronte s integriranom J-Pull ručkom.

Imate priliku postići i 15 % popusta na sav asortiman i usluge Elgrada (popust se ne odnosi na kućanske aparate, sudopere, slavine i proizvode koji su na nekom obliku akcije). Popust će biti u obliku poklon bona koji će se moći dobiti na Elgradovom štandu i koji se može iskoristiti do 31.12.2022. u svim Elgradovim centrima.

Promo foto / Elgrad

Kuhinje Knapić specijalist je za mnogima najdražu prostoriju doma. Njihove kuhinje od samoga početka rada, 1990. godine, odlikuju se prekrasnim dizajnom, estetikom te implementacijom novih tehnologija kod materijala za fronte, radne ploče, okove i ugradbenu bijelu tehniku. To stvara savršen sklad što je karakteristika profesionalne, estetski uravnotežene kuhinje.

Nevjerojatan komfor, kako ističu, postižu koristeći radne ploče od kamena, kvarcita, kompakta, stakla i ostalih materijala otpornih na temperaturu, vlagu i grebanja. Kuhinje su oplemenjene LED rasvjetom koja stvara prvoklasan ambijent i osvjetljava radnu površinu.

Na ovogodišnjem sajmu InDizajn Kuhinje Knapić će prezentirati jednu novu kuhinju s novim detaljima i materijalima te BORA sustave za kuhanje. Bit će to hrvatska premijera pećnice X-BO!

Promo foto / Kuhinje Knapić


Stolarija Košec dobro je poznata u svijetu izrade namještaja po mjeri. Ljubav prema drvu bila je ključna za zasnivanje obiteljskog stolarskog obrta 1972., a 2015. i za pokretanje vlastite tvrtke s potpuno novim pogonom u kojem se izrađuju sve vrste namještaja u različitim stilovima.

Stolarija Košec stvara divne komode, regale, ormare… koje onda prilagođava svakom životnom prostoru i željama vlasnika. Također, ova tvrtka sa sjedištem u Mariji Bistrici proizvodi i kupaonski i uredski namještaj kao i konferencijske stolove, vrata i okvire vrata – balkonska, sobna, ulazna, te prozore, klizne drvene stijene i ostalo uz širok spektar materijala, boja, lakova…

Promo Foto / Stolarija Košec


Dan Kuchen posvetio se tijekom pet desetljeća svoga postojanja izradi kuhinja po mjeri. Njihove kuhinje su izvrstan spoj najnaprednijih tehnologija, funkcionalnosti i dizajna.

Svoje kupce, kako ističu, žele očarati inovativnim kuhinjskim idejama, pomnim i stručnim planiranjem kuhinje te njezinim tehničkim karakteristikama. Kao središnji životni prostor te prostor komunikacije i druženja cijele obitelji, DAN kuhinje predstavljaju individualni kuhinjski koncept dizajna i ergonomije.

DAN kuhinje očaravaju širokim ponudom modela kuhinja, od atraktivne osnovne kuhinje do ekskluzivne kuhinje.

Foto: DanKüchen

Profi-mont će se na sajmu InDizajn predstaviti s primjerom luksuzne spavaće sobe u kojoj je naglasak stavljen na novi materijal Lamelio zidne obloge. Ovaj novi materijal popraćen je s ostalim materijalima kao što su PerfectSense materijal, tonirano staklo, metalni crni okviri, ojastučen krevet i LED rasvjeta.

Tvrtka Interijeri Profi-mont d.o.o. nastala je 2006. kao mali obrt s ciljem proizvodnje namještaja vrhunske kvalitete. Orijentacija na tržišni segment visoko kvalitetnih proizvoda rezultirala je uspješnom suradnjom s brojnim projektantima interijera i dizajnerima namještaja, kako uredskoga tako i onog namijenjenoga ugodnom stanovanju.

Promo Foto / Profi-mont

Svoj će asortiman i na ovogodišnjem sajmu predstaviti i tvrtka InColor, specijalizirana za dizajniranje i proizvodnju namještaja. Osnovana je 1998. godine, a uspješno se bave dizajniranjem i proizvodnjom kuhinja i namještaja po mjeri visoke kvalitete.

Specijalizirani su, kako ističu, za izradu kuhinja od iverala, medijapana i stakla, ugradbenih ormara, kupaonskog namještaja i namještaja dnevnih i spavaćih soba. Vjerujemo da će i ovaj puta, kao i na dosadašnjim sajmovima, InColor privući veliku pažnju modelom kuhinje koju će izložiti.

Foto: InColor interijeri i kuhinje

Studio STO-A još je jedno dobro poznato ime u sferi uređenja interijera i prvi izbor mnogih koji namještaj izrađuju po mjeri. Ovaj se studio specijalizirao za namještaj izrađen po mjeri, a bave se i dizajnom istog nudeći tako kompletnu uslugu za sve one koji planiraju novi izgled svog doma. Posebno atraktivna rješenja ovog studija svakako su po mjeri izrađene kuhinje.

Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Plan prestige za sajam InDizajn je kreirao novu kuhinju. U suradnji sa STUDIOPI predstavit će koncept design high-end kuhinje. Ideja je, otkrivaju nam, bila napraviti organsku, taktilnu, bezvremensku kuhinju za intuitivno kuhanje. Odabir materijala i oblici predstavljaju povratak prirodi i igranje sirovim materijalima na suvremeni način.

Tim stolara i bravara u Plan Prestigeu čine simbiozu mladosti i iskustva što smatraju najvećom vrijednosti svoje tvrtke. Modernim pristupom pokušavaju svakom klijentu pristupiti individualno i otvorenog uma, na način da kroz precizna mjerenja i 3D vizualizacije izvedu svaku želju klijenta u skladu s mogućnostima prostora.

Specijalizirali su se za izradu namještaja prema nacrtima i 3D vizualizacijama arhitekata i dizajnera, te su s vremenom stvorili mrežu kvalitetnih partnera s kojima usko surađuju u uređenjima prostora po mjeri.

Promo foto/ Plan Prestige

Sve vrste pločastih materijala za namještaj po mjeri moguće je nabaviti kod tvrtke Conty Plus. Pored pločastih materijala, Conty u ponudi ima i okove, drvnu građu, podove te svu dodatnu opremu namijenjenu proizvodnji namještaja po mjeri a za opremanje objekata različitih namjena i uređenje interijera.

Imate li ili želite znati kako prilagoditi podne obloge u svojem interijeru kao i od kojih materijala urediti svoju kuhinju, ormar ili komodu te koje okove staviti, onda nikako ne propustite posjetiti njihov izložbeni prostor na sajmu InDizajn.

Promo foto / Conty

Kimi Commerce na sajmu će  predstaviti vlastiti brend jedinstvenih proizvoda izrađenih od porculanskih ploča, K-STONE. Korištenjem Water-Jet tehnologije u mogućnosti su precizno obraditi porculanske ploče velikih formata, i kreirati proizvode koji suvremene životne prostore obogaćuju elegancijom i osobnošću. Iz širokog asortimana, fokus će biti na kuhinjama, stolovima, sanitarnim pultovima i gazištima za stepenice.

Njihove proizvode odlikuju izvanredna tehnička obilježja, te brojne dizajnerske mogućnosti koje pomiču dosadašnje granice uređenja interijera.

Kimi Commerce nudi posjetiteljima popust 20% na K- stone proizvode za ponude realizirane na sajmu. 

Promo foto/ Kimi Commerce

Bogat izbor izlagača s namještajem po mjeri je i više nego dovoljno dobar razlog da dođete na 5. jubilarni InDizajn sajam od 23. do 25. rujna koji u zagrebačkoj Areni kojem je ove godine pokrovitelj Hrvatska gospodarska komora.

Trodnevni sajam i ove će godine okupiti brojne izlagače iz svih sfera opremanja doma, ponuditi kreativne radionice by Bauhaus – Biljni terarij by Dnevna doza biljaka, Osnove keramike i Naprednu keramiku by Tea Radić te Osnove dizajna interijera by Ivana Niskota. 

Dvije radionice održat će ekipa iz Dnevne doze biljaka / Foto: Privatni arhiv

Svoje mjesto na radionicama osigurajte još danas preko sustava Entrio!

Posjetitelji će moći posjetiti i Bazar (powered by Boom Box), jedinstveni izložbeni prostor na kojem će se predstaviti ukupno 16 različitih malih kreativaca, dizajnera i obrtnika s unikatnim proizvodima koji će oplemeniti svaki dom.


Za vrijeme sajma održat će se i Humanitarni buvljak s poznatima u organizaciji udruge Nismo same, kao i umjetnička izložba kolektiva 36 Mountains. Oni najmlađi moći će se zabaviti na dječjem kutku gdje ih očekuje igra i druženje pod budnim okom teta čuvalica.

Najuzbudljiviji dio sajma, posebice za one koji maštaju o uređenju i opremanju doma, svakako je bogata nagradna igra s fondom preko 170. 000 kuna, u kojoj možete osvojiti glavnu nagradu: 50.000 kn vrijedno opremanje doma u Primi i još mnoštvo ostalih vrijednih nagrada za svoj dom.

Mirjana Mikulec s članicama udruge Nismo same na sajmu InDizajn 2019.

I ove godine pripremljena su stručna predavanja za dizajnere i arhitekte u suradnji s Orisom i pod pokroviteljstvom Mastercarda. Predavanja su uvrštena u Programu stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata iz područja C: GRADNJA, ODRŽIVA GRADNJA I KONTEKST.

Sve to i još mnogo toga očekuje vas na nikad bogatijem i raznolikijem sajmu pod palicom Mirjane Mikulec, pa svakako posjetite 5. izdanje InDizajn sajma!

 

Komentari