Riješite sitne, ali bitne probleme uz pomoć InDizajna i Bauhausa

Emisija “InDizajn” unutar rubrike Riješi moj problem nastavlja rješavati manje probleme u vašem domu i činiti ga funkcionalnijim i ljepšim. Prijavite se na novi krug našeg nagradnog natječaja, a prije toga saznajte njegove uvjete, predviđeni budžet kao i koju vrsta problema se može riješiti ovim putem

 

 

U suradnji s Bauhausom i materijalima iz njihova asortimana nastavljamo rješavati manje probleme u vašem domu, koji vas već dugo muče, ali jednostavno ne dolaze na red da se obračunate s njima ili nemate dovoljno ideja i sredstava da to i realizirate. Pored toga, teško je naći i majstore koji će pristati biti angažirani za sitnije zahvate u domu – popravke, bojanje… pa problem zna dugo ostati neriješen. Zato je ekipa InDizajna tu, da vam pomogne u efikasnom i brzom rješavanju problema.

S obzirom na budžet od 2000 kuna u obzir dolaze manji problemi poput dotjerivanja popucalih zidova, oštećenih podova, vraćanja u funkciju pojedinih komada pokućstva kao i njihove zamjene…

Prijaviti se možete klikom na link na našoj stranici indizajn.hr  na kojem, pored svojih podataka, trebate priložiti i četiri fotografije prostora/problema koji želite da vam InDizajn tim riješi te napisati i obrazloženje problema. Također, na stranici prijave imate i uvjete natječaja.

Natječaj je otvoren do 17. prosinca, a mi ćemo odabrati 6 sretnika kojima stižemo u pomoć!

Kako bismo vam pomogli da lakše odredite koji bi problem u svome domu mogli prijaviti, pogledajte ispod neke projekte koje smo realizirali unutar rubrike Riješi moj problem.

 

 

InDizajn

Studentski stan imao je u dnevnom boravku samo ono nužno – ključne komade namještaja, te je prostor izgledao vrlo neatraktivno i nimalo privlačno. Problem smo riješili dekoriranjem zida iza kutne garniture, stavljajući tapete, uokvirene motivacijske poruke i crteže te garnituru ukrasili jastucima.

 

InDizajn

Stara kuhinja vapila je barem za djelomičnom promjenom, a vlasnici su, pored dotrajalih i oštećenih fronti i radne plohe, poželjeli uvesti napokon i toplu vodu, kako se ona ne bi morala zagrijavati tijekom pranja posuđa. Stavili smo i novu zidnu oblogu između gornjih i donjih elemenata – sloj boje otporne na vlagu te promijenili zahrđalu pipu.

 

InDizajn

 

Mlada obitelj prijavila je problem panela od šperploče koje nisu dovoljno dobra izolacija, a s vremenom su postale prilično neatraktivne u prostoru. Unutar budžeta od 2000 kn dizajnerica Mirjana Mikulec sa svojim timom obnovila je cijeli zid na kojem je panel. Pored gipsane ploče koju je stavljena preko smeđeg panela, radijator je kako se ne bi isticao, pobojan u bijelu boju te su dodane zavjese.

 

InDizajn

 

Riješili smo i problem jedne nikad dovršene kuhinje. Vlasnici su u vrlo kratkom vremenu morali opremiti prostor te su na kuhinjski zid odlučili staviti trajnu boju. No, ubrzo se na dijelu zida pored ploče za kuhanje boja počela ljuštiti te smo, kako bi trajno riješili problem, umjesto boje stavili – keramičke pločice.

 

InDizajn

Tijekom vremena, keramičke pločice na kuhinjskom podu su se oštetile. Problem smo riješili zamjenom novih pločica koje su dodatno uljepšat će prostor i učinile ga znatno atraktivnijim.

Komentari