Wow! Slavna glumica dizajnirala kolekciju namještaja i dodataka za dom

Holivudska zvijezda Drew Barrymore, koja je iza kamere od malih nogu, zakoračila je i u “lifestyle” svijet. Nakon što je lansirala svoju liniju kozmetike Flower, prebacila se na produkt dizajn i predstavila namještaj i dodatke za dom. Prve reakcije i dojmovi su i više nego pozitivni

 

 

Američka glumica Drew Barrymore, koju mnogi pamte po ulozi djevojčice Gertie iz kultnog Spielbergovog filma E.T. iz 1982., ostala je na A holivudskog glumačkoj listi zahvaljujući brojnim romantičnim komedijama u kojima je briljirala ulogama simpatičnih i dobrih devojki iz susjedstva. No, paralelno s glumom nastojala je živjeti sasvim običan život, daleko do kamera i glamura.

U posljednje vrijeme svoje interese proširila je i svijet kozmetike, a sada i interijera. Naime, prije nekoliko godina lansirala je kozmetičku liniju Flower, a ovih dana i kolekciju namještaja i dodataka za dom kojoj je dala sličan naziv.

 

Foto: Walmart

 

Kolekcija koju je glumica realizirala u suradnji s Walmartom, poznatim američkim lancem trgovina, nazvana je Flower Home. Kao što sam naziv govori, linija donosi lepršave, razigrane i pomalo romantične manje komade namještaja u svim bojama (posebno pastelnim) i cvjetnim uzorcima, prozračnim, mekim i bogatim materijalima poput baršuna.

Sofe, fotelje, stolići, stolice, taburei te detalji za dom – tepisi , tanjuri, zdjele, ukrasni jastučići, slike, vaze, ogledala… doista svojim boho stilom odražavaju veselu i spontanu glumičinu narav te prirodnost zbog koje je omiljena u javnosti. Stoga nema sumnje da će i ova kolekcija oduševiti ljubitelje lika i djela Drew Barrymore, ali i dizajna.

 

Foto: Walmart

Svježe, ženstveno i drugačije, tako su mnogi mediji komentirali kolekciju Drew Barrymore, a glumica je vrlo zadovoljna ovakvim opisom kao i svrstavanjem njezinih proizvoda u boho stil, jer ga i sama preferira. Otkrila je i kako je kolekcija inspirirana njezinom ljubavlju prema tradiciji, retro dizajnu te putovanjima. Cijene proizvoda kreću se od 15-ak pa do 500 dolara, koliko ćete morati izdvojiti za veće komade namještaja poput sofe ili pak otomana.

 

 

Komentari