Neodoljivi komadi za dom: naš brand Deez Produkt otvorio pop-up store

Ljubitelji dizajna i interijera odsada će u Arena centru u Zagrebu uživo moći vidjeti namještaj i manje komade za dom domaćeg dizajnerskog branda o kojem se priča – Deez Produktu

 

Domaći dizajnerski brend minimalističke estetike i urbanog dizajna Deez produkt, otvorio je svoje prvo prodajno mjesto – pop-up store u Arena centru. Gotovo cijeli asortiman Deez-a moći će se pogledati i kupiti u Areni do 01. siječnja 2019., a na samom pop up store-u predstavit će se i neki potpuno novi proizvodi. Ljubitelji dizajna i interijera tako će uživo moći vidjeti namještaj i manje komade za dom ovih talentiranih dizajnerica, čiji proizvodi iz dana u dan oduševljavaju sve veći broj poklonika.

 

Foto: Privatni arhiv

Osim većih komada namještaja, kao što su stolovi Orbis, Organic i Color Me, vješalica Woodway, lampe i ogledalo, Deez produkt u ponudi pop up store-a ima manje komade idealne za poklon. Drvene daske za posluživanje i rezanje Te3s i Slice Twice, lončići, stalci za vino, držači za knjige i veliki izbor satova idealne su ideje za poklon, pa božićni shopping možete obaviti već u ovo predblagdansko vrijeme, a dio asortimana izvrstan su i poslovni poklon. Za vrijeme trajanja pop up-stora Deez produkt priprema i neka iznenađenja u svom asortimanu, a trenutni noviteti su zdjela za voće Hexa u neodoljivo žutoj boji i specijalno dizajnirani ukrasi za bor.

 

Foto: Privatni arhiv

„Otvorenje pop up-stora za nas je velika stvar. Ovo je prvi puta da sa svojim proizvodima izlazimo ‘van’ samostalno. Do sad smo prodavali većinom preko web shopa, ali potpuno je drugačije kada neki proizvod vidite uživo, pogotovo veće komade namještaja. Jedan dio asortimana može se pogledati i kupiti u određenim dućanima, ali van Zagreba. Imamo i neke nove proizvode koje smo izložili u Areni, a do Božića nam stižu i još neke novosti“, objasnile su Ivana Zovko i Maša Simetić iz Deez produkta.

 

Foto: Privatni arhiv

Ivana i Maša svaki svoj proizvod izrađuju u suradnji s produkt-dizajnericom Đenom Đonlagić, a nedugo nakon što se predstavio na tržištu, Deez produkt počeo je osvajati zaljubljenike u dizajn i interijer. Njihova strast prema dizajnu i estetici minimalizma ocrtala se u svakom proizvodu koji se upravo zbog te minimalističke estetike i urbanog i kvalitetnog dizajna idealno uklapaju u mnoge domove i poslovne prostore. Ono što svaki komad posebno karakterizira, osim funkcionalnosti i kvalitete, su prirodni materijali i domaća proizvodnja. S obzirom da je sav asortiman izrađen isključivo od prirodnih materijala koji nemaju nikakvih kemijskih obrada time se pazi na ekološki aspekt, a ono na što su dizajnerice dodatno ponosne je da svaki komad izrađuju isključivo hrvatski proizvođači.

Komentari