NAGRADNI NATJEČAJ IZNENADI ME: nova prilika za sve koji žele promijeniti izgled jedne prostorije u svome domu

Već dugo priželjkujete i planirate, ali nikako da (pre)uredite dnevni boravak ili neku drugu sobu u domu? Prijavite se na nagradni natječaj Iznenadi me i osvojite besplatan makeover prostorije kojoj želite darovati novi izgled. Preuređenje ne uključuje građevinske radove nego obnovu zidova bojom ili tapetama te opremanje namještajem i detaljima iz asortimana Meblo Tradea

 

 

 

InDizajn tim i Meblo Trade nastavljaju s nagrađivanjem gledatelja besplatnim preuređenjem jedne prostorije u domu. Kao i uvijek do sada, uoči početka nove sezone, raspisuje se nagradni natječaj Iznenadi me na koji se mogu prijaviti svi oni koji žele da im se promijeni izgled neke sobe u njihovom životnom prostoru.

U rubrici Iznenadi me emisije InDizajn tijekom 19. sezone, koja kreće na proljeće, bit će prikazani makeoveri prostorija onih vlasnika koji će osvojiti nagradni natječaj.

Tako će gledatelji, uz savjete, novitete u opremanju doma i trendove u uređenju, u novoj, 19. sezoni moći vidjeti kako Mirjana Mikulec i njezin tim s asortimanom Meblo Tradea mijenjaju izgled željene prostorije unutar određenog vremena i s budžetom u vrijednosti od najmanje 5000 kuna.

Foto: Darko Mihalić

Cilj ovoga makeovera je iznenaditi gledatelje, obnoviti i osvježiti dio njihova životnog prostora i tako ga učiniti ne samo funkcionalnijim nego i ljepšim. Stilske i funkcionalne promjene u domu uvijek su dobrodošle i itekako su vidljive!

Foto: Darko Mihalić

Prijaviti se možete od ponedjeljka, 25. siječnja pa sve do nedjelje, 31. siječnja putem ovog LINKA. Sve o uvjetima natječaja možete saznati OVDJE.

U prijavi, osim osobnih podataka, trebate unijeti i četiri fotografije prostorije koju želite preurediti te navesti zašto biste baš vi trebali dobiti nagradni makeover. Pritom pripazite na veličinu fotografija koje prilažete u prijavi – svaka od njih NE SMIJE biti veća od 4 MB. Isto tako, na kraju prijave trebate kliknuti u polje pored kojega piše da prihvaćate uvjete natječaja.

Foto: Darko Mihalić

Naš će stručni žiri, kojeg čine predstavnici InDizajna odabrati 9 prijava koje su ponudile zanimljiv i kreativan odgovor na pitanje. U odabiru dobitnika žiri će se ravnati i izvedivošću preuređenja u ograničenom vremenskom rokuprimjenjivošću asortimana Meblo Tradea.

 

Foto: Darko Mihalić

Kako bismo vas dodatno inspirirali da se prijavite na naš natječaj i obnovite lice jedne sobe u svome domu, u tekst smo priložili i nekoliko nagradnih makeovera iz prethodnih sezona InDizajna.

Darko Mihalić

 

Komentari