ODBROJAVAMO DO ZIMSKIH BLAGDANA: Zara Home predstavila odličnu božićnu kolekciju

Nakon IKEA-e koja je otvorila sezonu božićnih dekoracija, i Zara Home je predstavila svoju liniju odličnih božićnih dekoracija, ukrasa za bor, prigodnog posuđa i mirisa za potpunu blagdansku atmosferu.

 

U odličnoj kolekciji koju čini širok spektar proizvoda svatko će pronaći nešto za sebe – od ukrasnih posudica za kolače i slastice pa sve do lampica, atraktivnih ukrasa za bor kojima je zaista teško odoljeti i prigodnih stolnjaka ili ubrusa.

Ono što je zanimljivo, Zara Home je inače blještavom i raskošnom periodu godine ovoga puta namijenila nešto smireniju i jednostavniju kolekciju koju redom čine proizvodi od održivih i prirodnih materijala na tragu eklektike, minimalizma i boho stila. Tek je manji dio ukrasa kao što su primjerice decentni svijećnjaci “odjeven” u zlatne tonove, dok većinu kolekcije ine zemljane i prirodne nijanse s dozom tradicionalne zelene ili crvene.

Zara Home

Osim proizvoda koji će svoje mjesto naći na blagovaonskom stolu ili u kuhinji, Zara Home je pripremila i prigodne mirise koji neodoljivo podsjećaju na tradicionalne božićne slastice.

Stigla je nova IKEA-ina blagdanska kolekcija

Kako izgleda Božić u domu interior blogerica

Zara Home

Kolekcija je već dostupna na Zara Home prodajnim mjestima, ali i online. Cjelokupnu kolekciju pogledajte na linku, a u nastavku donosimo naše favorite.

Zara Home

 

 

 

Komentari