IN EXCELSIS NA PAGU: novi hotel u čijem stvaranju je sudjelovao studio Mirjane Mikulec

Jedna od najpopularnijih destinacija na našoj obali, otok Pag, postao je ovih dana bogatiji za novi hotel. Svoja vrata otvorio je IN EXCELSIS, prvi veliki hotel visoke kategorije u Novalji, najpoznatijem mjestu na otoku. Zavirite u njegovu unutrašnjost rađenu prema idejnom rješenju Mirjana Mikulec interijera!

 

 

Volimo zaviriti u unutrašnjost hotela ne samo onda kada planiramo putovanja i tražimo smještaj koji bi bio po našoj mjeri, nego i onda kada želimo uživati u estetici i stilu u kojem je uređen i usput se inspirirati. No, čak i ako niste planirali ove godine posjetiti Pag, poželjet ćete to nakon što vidite novootvoreni hotel In Excelsis. Prvi veliki hotel visoke kategorije u mjestu Novalja otvorio je ponosno ovih dana svoja vrata i počeo primati prve goste. Puno je aduta koji čine ovaj hotel posebnim, a prije svega pozicija s koje se iz svih soba u hotelu, pruža veličanstven pogled na poznatu tirkizno plavu novaljsku uvalu Babe iznad koje je In Excelsis smješten. Neprocjenjivom pogledu se pridružuju i horizont nebesko plavog mora, obližnji otoci i mediteranski vrtovi.

 

Foto: Mario Poje

 

Drugi adut, koji će doprinijeti vrhunskom doživljaju odmora i opuštanja je njegova unutrašnjost inspirirana otočkom tradicijom i Mediteranom općenito – od svih sadržaja koje nudi pa do pomno osmišljenog izgleda s dizajnerskim potpisom.

U 75 elegantno dizajniranih i prostranih soba In Excelsis pokazuje pažljivo kombiniran moderan i autentičan hotelski interijer čije idejno rješenje potpisuje studio Mirjana Mikulec interijeri. U dizajnu hotela tako će se pronaći najljepše karakteristike i baština otoka Paga: paška čipka, masline, paške ovce…. a odabir boja – prvenstveno bijele i tirkizne povezuje interijer s okolišem.

Hotel krasi i Spa centar Serenity koji se prostire na više od tisuću metara kvadratnih s unutarnjim i vanjskim bazenom, whirpoolima, saunama, unutarnjim i vanjskim Zen prostorijama, te mnogobrojnim tretmanima za opuštanje.

 

Foto: Mario Poje

 

A’Mare restoran, koji se nalazi u sklopu hotela, nudi neodoljivu fuziju mediteranske kuhinje zajedno s lokalnim specijalitetima. Chef Zoran Čobanov, vrhunski je kuhar koji ima dugogodišnje iskustvo u najprestižnijim europskim hotelima, a jelovnik je osmislio u suradnji s poznatih chefom Matom Jankovićem, kojeg su paški korijeni inspirirali na jelovnik pun okusa i mirisa omiljenog otoka bogate kulinarske povijesti.

Gosti će tako s jednim od najljepših pogleda u Novalji moći uživati u specijalitetima posebno dizajniranog restorana, te lounge i pool baru.

 

Foto: Mario Poje

 

Hotel In Excelsis za produženi vikend od 22.6.-25.6.priprema posebnu poslasticu: Exclusive Acustic by Petar Grašo uz posebnu večeru u 5 sljedova by Mate Janković, te degustaciju gina s potpisom Tomaža Kavčića. Večera je za ograničen broj gostiju a rezervirati se može u sklopu ‘Welcome Summer’paketa.

Više detalja na www.inexcelsishotel.com

 

 

Komentari