Prijavi se i postani dizajner na jedan dan!

Oduvijek imaš smisla za uređenje prostora? Misliš da imaš oko za detalje? Znaš koji komadi namještaja su in, a koji out i odlično se snalaziš pred kamerama? Odlično, tebe tražimo!

Prijavi se na naš natječaj i postani dizajner na jedan dan! Lesnina i InDizajn s Mirjanom Mikulec i ove sezone organiziraju natječaj i traže pojedince spremne da pokažu svoju snalažljivost i maštovitost pred našim kamerama.

Odmjeri snage s konkurencijom i odnesi kući vrijedan Lesninin poklon bon u vrijednosti od 2000 kuna. Sve što trebaš učiniti je ispuniti prijavu koja se nalazi ovdje i uvjeri nas da baš tebe tražimo.

Pravila sigurno već snate – Mirjana zadaje temu, a na natjecateljima je da u samo dva sata s cijelim Lesnininim asortimanom na raspolaganju ispune zadatak bolje od drugog natjecatelja. Ako vam je promakla neka od epizoda emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec u kojoj smo imali ovu rubriku, evo nekoliko primjera kako to izgleda:

Dizajnerski dvoboj: pogledajte kako su se gledatelji snašli u uređenju

Pogledajte kako su naše gledateljice uredile dnevni boravak za samo dva sata

Kad gledatelji uređuju: evo kako su se snašli Ivana i Juraj u ulozi dizajnera

Prijave su otvorene od 6. do 10. lipnja, a dvanaestero najsretnijih natjecatelja odabrat će žiri i objaviti na www.indizajn.hr.

Komentari