Ova je hit vaza iz H&M-a osvojila Instagram i Pinterest!

Zaljubljenike u lijepe interijere i dekorativne dodatke za dom svako malo osvoji neki detalj ili ukras koji brzinom munje naprosto preplavi Instagram i Pinterest, a posljednja u nizu jedna je vaza za kojom u svi poludjeli.

Riječ je o velikoj vazi s potpisom popularnog švedskog brenda H&M koja se našla na gotovo svim blogerskim wishlistama, ali i u njihovim stanovima. Osim zanimljivom dizajnu, vaza svoju popularnost može zahvaliti i relativno niskoj cijeni od dvjestotinjak kuna.

DEKORACIJA KOJA TO NIJE: 3 neočekivana ukrasna dodatka za dom

DALEKO OD GRADSKE VREVE: zavirite u topao obiteljski dom mlade blogerice

H&M home

Inače, motiv stiliziranih ljudskih tijela i lica jedna je od trenutno najpopularnijih izbora koji krase sve, od uokvirenih ulja na platnu i postera, preko komada namještaja pa sve do manjih ukrasnih komada među koje spada i spomenuta vaza. Pod ruku s time idu i neutralna paleta boja koje se kreću od toplijih sivih nijansi pa sve tamnijih zemljanih tonova, ali i organski oblici koji su polako već istisnuli dosad vrlo popularne geometrijske linije. Dokaz tome je i još jedan hit detalj o kojem smo već pisali, koji se svojim oblikom školjke neočekivano dobro uklopio pretežito skandinavskim stilom obilježene interijere slavnih blogerica i blogera.

OVU HIT VAZU VEĆ SU NABAVILE SVE BLOGERICE: pogledajte kako izgleda!

ZABORAVLJENI KLASIK: visilice koje smo svi imali vraćaju se u modu!

Foto: Melike Doganbas
H&M home

Inače, ova je genijalna vaza dio mini kolekcije koju krasi detalj kistom naslikanog lica, pa tako osim vaze možete nabaviti i set šalica s tanjurićima, tanjure i drugo.

H&M home
H&M home

Vaza je još uvijek dostupna na online storeu švedskog giganta, i možete je pronaći ovdje, a u nastavku pogledajte kako se uklopila u interijere.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Viktoria (@tthese_beautiful_thingss)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicole Bogle-Dixon (@nicolebogledixon)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Viktoria (@tthese_beautiful_thingss)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melike Doganbas (@melike.doganbas)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli H&M Home (@hmhome)

Komentari