Stigla je nova IKEA-ina blagdanska kolekcija

Odvažan skandinavski dizajn te intenzivna plava i crvena boja 
dominiraju kolekcijom izrađenom od održivih materijala.

S prvim danom listopada u IKEA-u je stigla nova blagdanska kolekcija, nadahnuta modernim proslavama i druženjima. Tražite li inspiraciju za zimske blagdane, u popularnoj robnoj kući ćete pronaći inspiraciju za uređenje doma u blagdanskom duhu – od postavljanja stola, preko pripreme slasnih kolača do ukrašavanja prostora i zamatanja poklona.

IKEA

Među blagdanskom kolekcijom nalazi se tako prigodno posuđe, uključujući tanjure za posluživanje, zdjele, ali i stalak za serviranje. Uz ovo će se posuđe dobro uklopiti i blagdanski stolnjak s crvenim motivima, ali i zaigranim ukrasima, među kojima se ističu papirnate zvijezde i nezaobilazne kuglice crvenih i plavih nijansi te s prugicama. Među ukrasima se nalazi i keramička ručno obojana vaza plavo-bijele boje u koju možete utaknuti manje božićno drvce ili pak omiljenu biljku.

Sastavni dio blagdana su i pokloni, a ove godine IKEA poziva na održivije zamatanje, pri čemu i sam omot postaje dio poklona. Tako poklon možete omotati ručnikom i ukrasiti rasvjetnim lancem, a ako se odlučite za poklon u obliku slastica, jednostavno ih spremite u posude iz nove kolekcije.

IKEA

Zimski dani ponekad znaju biti sivi i tmurni, no uz viseće zvijezde ili svijećnjake svaki kutak u domu može izgledati toplo i svijetlo, i danju i noću.

U galeriji pogledajte naše favorite iz IKEA-ine blagdanske kolekcije.

IKEA
Komentari