TROPIC CHIC: Novi look walk-in salona Vikler i ruž

Male, ali vidljive promjene u interijeru uvijek su dobrodošle, pogotovo u prostorima gdje se često boravi ili kroz koji svakodnevno cirkulira veći broj ljudi. Vođeni time, u salonu Vikler i ruž osvježili su prostor udahnuvši mu tropski look i jarke boje.

Interijer salona mijenja se svake sezone, a sada je obogaćen raskošnom, zelenom vertikalnom džunglom koja povezuje sve prostorije. Poznato je da zelena boja u interijeru djeluje smirujuće i opuštajuće, a upravo je takav prostor trenutno svima potreban, kako bi se izbjegla postljetna depresija koju izaziva povratak u grad i svakodnevnu rutinu nakon godišnjeg odmora.

U interijeru su korištene zelene biljke, zlatne palme, dekorativne papige koje mame osmijeh na lice i stvaraju ugođaj tropske beauty oaze usred Zagreba. Kombinacija toplih i hladnih boja koje su korištene u prostoru čekaonice djeluju opuštajuće, a cijeli interijer je odlična kulisa za selfie s novom frizurom.

Ovim malim korekcijama u interijeru postignut je wow efekt koji je lako postići i u vašem domu. Izaberite omiljene motive koji vas podsjećaju na ljeto, opuštanje i ugodu i uklopite u svoj interijer. Ponekad je dovoljno kupiti kakvu tropsku biljku, jednu atraktivnu ljetnu dekoraciju poput koralja ili školjke, uokviriti omiljenu fotografiju s ljetovanja i vaša kućna oaza je tu.

Foto: Vikler i ruž

Komentari