VRIJEME JE ZA PROMJENU: prijavite se na naš nagradni natječaj i osvojite preuređenje jedne prostorije u domu

Dok gledate posljednje epizode aktualne sezone, ekipa InDizajna već sprema priloge za iduću. Prva na redu je rubrika Iznenadi me i besplatno preuređenje jedne prostorije u domu – prijavite se do 6. lipnja i osvojite nagradni natječaj!

 


Ekipa emisije InDizajn odlučila je u suradnji s Meblo Tradeom nagraditi i razveseliti svoje gledatelje prije odlaska na godišnje odmore i ljetovanja. Dok još traje 23. sezona emisije, otvoren je novi nagradni natječaj.

Riječ o nagradnom makeoveru Iznenadi me u kojem se gledateljima preuređuje jedna prostoriju u domu, a sve to zabilježe kamere InDizajna i prikažu u emisiji. Tako će nagradna preuređenja koje naših šest gledatelja osvoji na ovom natječaju biti prikazana u idućoj, 24. sezoni InDizajna koja kreće na jesen.


Kako izgleda nagradni makeover?

Ekipa Mirjane Mikulec će s ograničenim budžetom i u ograničenom vremenskom roku od svega 8 sati unijeti efektnu promjenu u prostor. Unatoč ovim ograničenjima, poluprazni, nedovršeni i bezlični prostori doživjet će pravu funkcionalnu i stilsku transformaciju. Pored toga, nagradni makeoveri Iznenadi me rješavaju usput i neke praktične nedoumice i probleme u životnom prostoru!

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Kako biste dobili nagradno preuređenje, potrebno je prijaviti se na natječaj Iznenadi me i osvojiti ga!

Prijaviti se možete putem LINKA, a u prijavi priložite četiri fotografije prostorije čiji izgled želite promijeniti te obrazložite zašto baš vi zaslužujete mini preuređenje. Neovisni žiri, kojeg čine predstavnici InDizajna i Meblo Tradea, odabrat će šest prijava koje su ponudile zanimljiv i kreativan odgovor na zadano pitanje. Pored toga, žiri će se u odabiru ravnati i izvedivošću preuređenja u ograničenom vremenskom roku i s obzirom na primjenjivost asortimana Meblo Tradea, budući da se u suradnji s njim prilog i realizira.

Foto: Darko Mihalić

Prijave su otvorene od 31. svibnja do 6. lipnja, a sve o uvjetima natječaja možete pročitati OVDJE.

U nastavku pogledajte neke od naših mini makeovera iz prošlih sezona!

Komentari