Stigla je! Kolekcija Jonathan Adler X H&M od danas je u prodaji

Od danas je u prodaji najiščekivanija home decor kolekcija koju potpisuje Jonathan Adler.

Nakon što je prije nekoliko dana vijest o suradnji megapopularnog dizajnera Jonathana Adlera i H&M Homea oduševila svijet, cjelokupna je kolekcija, napokon osvanula na online policama i u odabranim trgovinama.

S obzirom na to da pojedini popularni komadi kao što je, primjerice, sad već kultna Adlerova vaza s motivom lica, dosežu cijenu i do 300 dolara, pomama za znatno jeftinijim, a gotovo jednako efektnim komadima za švedski gigant uopće ni ne čudi. Prirodamo li tome i sad već tradicionalne suradnje H&M-a s nizom modnih dizajnera, izlet u dizajn interijera za njihovu home kolekciju otpočetka je, čini se, osuđena na uspjeh.

U kolekciji se može naći niz zanimljivih komada koje će razigrati svaki interijer – šalice za kavu, ukrasni pladnjevi, vaze, mirisne svije.e dekorativni jastučići, porculanske figurice, ukrasne kutije, prekrivači i drugo.

Želite li se dočepati kojeg komada iz kolekcije, požurite jer će se odmah rasprodati. Kolekciju možete pogledati ovdje.

Riječ je o dizajneru koji posljednjih godina plijeni pažnju svih utjecajnih home decor medija i blogova svojim odvažnim, neobičnim i jednistvenim kolekcijama za uređenje doma, a za njegove se ukrase i komade namještaja gotovo uvijek traži komad više. Tako je bilo i kada je prošle godine mlada milijarderka Kylie Jenner objavila niz storija na Instagramu u čijoj su pozadini Adlerovi dekorativni jastučići.

Inače, Jonathan Adler – keramičar, dizajner i pisac – stekao je svjetsku slavu svojim jedinstvenim stilom koji spaja modernu i glamuroznu estetiku i rijetko koga ostavlja ravnodšnim. Njegov je pristup interijerima oduvijek bio jednostavan, a često ističe kako ljudi preozbiljno shvaćaju interijere i nepotrebno se zamaraju time hoće li nešto pasati u njihov dom ili ne. “Ako vam se sviđa, naravno da će pasati“, ističe ovaj Njujorčanin koji je studio u Velikoj jabuci otvorio još davne 1993. godine.

U nastavku pogledajte neke od najtraženijih komada koje ćemo, sigurni smo, u narednom periodu moći vidjeti u domovima niza najutjecajnijih i – i najbržih – blogera koji su se dočepali popularnih komada.

 

 

 

Komentari