POVRATAK U KLUPE S DIZAJNERSKIM BILJEŽNICAMA: Uljepšajte školske dane novim bilježnicama s potpisom Mirjane Mikulec

Kraj ljeta obično obilježava i početak slatkih briga oko povratka u školske klupe. Ipak, mnoštvo gradiva i obveza lakše je podnijeti uz lijepe i praktične bilježnice. Kako bi sve bilješke bile organizirane i sa stilom pobrinula se poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec. Učenike očekuje pet novih dizajna korica u dvije varijante – s crtama i s kockicama.

Nakon što je prošle godine inspiraciju pronašla u raznim materijalima i popularnim uzorcima s kojima se kao dizajnerica interijera susreće na dnevnoj bazi, Mirjana Mikulec ove je godine ideje potražila u grafikama i ilustracijama. Najveću pomoć, ali i najviše kritika uputile su joj njene kćeri koje i same pohađaju školu pa najbolje poznaju ukus i interese svojih vršnjaka.

foto: Saša Lisjak

“Imam sreće pa za sve školske trendove vrlo brzo saznam od svoje Mateje i Mije. Jedna ide u osnovnu, a druga u srednju školu pa obje znaju kako diše njihova generacija. Jako sam zadovoljna ovogodišnjim bilježnicama i nadam se da će učenicima biti pravi gušt učiti iz njih.” – zaključuje popularna dizajnerica interijera koja osim bilježnica, potpisuje i liniju mirisnih svijeća, ručnika, posteljine i drugih dodataka za dom.

Bilježnice možete potražiti u Školskoj knjizi, Narodnim novinama, Znanju i knjižari Menart te u webshopu mirjanamikulec.com.

Cijena: 14,90kn

foto: Saša Lisjak

Komentari