Mirjana Mikulec nominirana za prestižnu titulu influencerice godine

Poznatu dizajnericu koja godinama uspješno vodi studio za uređenje interijera i već 13. sezonu kreira emisiju ‘InDizajn’, žiri hrvatskog izdanja popularnog magazina Cosmopolitan nominirao je u nagradnom natječaju ‘Ja sam više od selfieja’ u kategoriji Interijeri

 

Influenceri su junaci novog, digitalnog doba u kojem glavnu riječ imaju društvene mreže – prati ih se na internetskim platformama poput Twittera, Facebooka ili pak Instagrama, a broj pratitelja svjedoči o njihovom utjecaju. Jedna od poznatijih influencerica kada je uređenje interijera u pitanju svakako je Mirjana Mikulec. Njezin Instagram profil, u želji da budu u toku s novim trendovima, zanimljivim interijerima i pronađu inspiraciju prati gotovo 21 tisuća obožavatelja, a stranicu InDizajn na istoj platformi čak 33, 500 njih. S Facebookom su rezultati i više nego uspješni – stranicu Mirjana Mikulec prati 36 tisuća osoba, a InDizajn s Mirajnom Mikulec nevjerojatnih 185 tisuća!

Stoga ne čudi što ju je žiri hrvatskog izdanja popularnog magazina Cosmopolitan nominirao za influencericu godine  na kreativnom natječaju ‘Ja sam više od selfieja’. S Mirjanom Mikulec za prestižnu titulu Cosmo kraljice društvenih mreža u kategoriji Interijeri bore se Nina Mia Čikeš i Ljupka Tanevska, a pobijedit će ona dama koja će ukupno imati najviše glasova publike i žirija.

 

Više o natječaju, u kojem i vi možete glastai, doznajte na stranici magazina Cosmopolitan.

Komentari