APSOLUTNO NEODOLJIVE: želimo ispijati kavu iz ovih originalnih šalica

Ispijanje kave ili čaja mnogima je svakodnevni ritual koji mu uljepšava život. Stoga želimo i da šalice iz kojeg pijemo omiljeni napitak budu posebne. A ove koje smo pronašli doista to i jesu!


Šalice su vjerojatno komadi posuđa u domu na koje smo najviše ‘slabi’. Volimo ispijati kavu ili čaj svakodnevno iz njih i stoga želimo da su posebne te ih kupujemo na putovanjima ali i svaki puta kada ugledamo neki zanimljiv primjerak u dućanu.

Foto: Hipnos y Nicte Home

Ovi mali ‘lončići’ idealan su poklon koji će oduševiti onoga kojem se daruje, naročito ako se radi o malo posebnijem dizajnu. Pronašli smo baš takve šalice u koje smo se zaljubili na prvi pogled. Osvojio nas je njihov jednostavan dizajn oblik i mekih linija s ‘pomakom’. Pomak se uglavnom odnosi na dizajn ručki kao i tanjurića na kojima se nalaze, a koji mogu poslužiti i za serviranje keksića, suhog voća i kolača.

 

Foto: Hipnos y Nicte Home

Španjolski brend predmeta za dom Hipnos y Nicte Home predstavio je kolekciju porculanskih šalica s pripadajućim tanjurićima i podlošcima također od porculana ali i drveta. Nakon što su nas dugo vremena oduševljavale njihove vaze i lampe neobična dizajna te uokvireni minimalistički crteži, sada je red došao na šalice za kavu i čaj.

Foto: Hipnos y Nicte Home

I šalice inspiraciju vuku iz mininalizma te organskih oblika koje stvaraju decentan dizajn – nenametljiv i profinjen, a istovremeno upečatljiv. To stvara dojam da su šalice, kao i ostali predmeti koje ima ovaj brend ustvari – unikati.

Ono što osvaja kod ovih šalica jesu njihove boje koje se kreću od neutralnih bijele, sive, bež i crne pa sve do divnih i nježnih pastelnih nijansi žute, ljubičaste, ružičaste i zelene.

Foto: Hipnos y Nicte Home

Dobra vijest: web shop Hipnos y Nicte Home dostavlja i u Hrvatsku!

Komentari