CVJETNE OVČICE: ovako originalnu i ljupku dekoraciju dugo niste vidjeli

Mnogi od vas vole originalne dekoracije – to je ono što svaki dom čini posebnijim i daje mu karakter. Pronašli smo dekoraciju cvjetne ovčice koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

 


Bez dekoracija dom je nedovršena priča – jednostavno mu nešto nedostaje da bi doista bio životni prostor. Isto vrijedi i za eksterijer – balkon, terasu, vrt ili dvorište.

Kako su ukrasi ono u što uglavnom usmjerimo svoj pogled kada se nađemo u nekom prostoru te su moćni saveznici u uređenju i stvaranju atmosfere, treba ih pomno birati. Naročito ako želite imati dom s karakterom. Tada se treba potruditi pronaći originalne dekoracije, što nije jednostavno i zna potrajati.

Foto: Lewis Miller Design

Mi smo pronašli jednu dekoraciju koja će oduševiti ljubitelje cvijeća i originalnog, upečatljivog dizajna. A ove cvjetne ovčice doista to jesu! I vjerujemo da nikoga neće ostaviti ravnodušnima.

Foto: Lewis Miller Design

Iza ovih simpatičnih cvjetnih ovčica koje će biti pravi ukras svakog vrta ili bilo kojeg prostora stoji američki Lewis Miller Design Studio. Riječ je poznatom studiju, specijaliziranom za cvjetne instalacije i dekoracije. Cilj im je stvarati prekrasne prostore ispunjene nevjerojatnim buketima i aranžmanima. Ovaj njihov rad s cvjetnim ovčicama jasan je primjer toga.

Foto: Lewis Miller Design

Dizajneri su nedavno zaintrigirali svoje pratitelje na društvenim mrežama fotografijom smiješnih bijelih ovaca koje pasu na travnjaku u centru New Yorka uz natpis: “Proljeće u New Yorku! Čekajući da tulipani ukrase Park Avenue”. Riječ je o skulpturama ovaca poznatog umjetničkog para Claude i François-Xaviera Lalannea.

Foto: Lewis Miller Design

Ove ovce su bile svojevrsna najava vlastitog projekta studija – cvjetni janjci s bujnim krznom azaleja, hortenzija, božura, ruža i drugog ljetnog cvijeća. Ova slatka stvorenja doslovno su digla u zrak internet!

Foto: Lewis Miller Design

Dizajneri su čak morali napisati objašnjenje kako ovce nisu na prodaju, već su rađene po narudžbi za privatnog naručitelj. No, kako je interes pratitelja rastao, ovčice su sada dostupne i za kupovinu na njihovoj stranici.

Foto: Lewis Miller Design

A ako netko ne uspije doći do ovčice ili mu je preskupa (cijena je 350 dolara!), dizajneri imaju plakate s njihovim portretima koji se mogu objesiti na zid.

Foto: Lewis Miller Design
Komentari