Predstavljena dizajnerska linija Gorenje by Starck

Predstavljena je nova dizajnerska kolekcija aparata s potpisom francuske dizajnerske zvijezde.

Gorenje, jedan od vodećih proizvođača kućanskih aparata na svijetu i međunarodno priznati dizajner Philippe Starck lansirali su novu kolekciju kuhinjskih aparata Gorenje by Starck.

_Predstavljanje kolekcije GORENJE BY STARCK (9)

Ova je kolekcija nastavak uspješne prakse dizajnerskih suradnji po kojima je Gorenje postalo prepoznatljivo. Novu kolekciju dizajnirao je Philippe Starck, jedan od najznačajnijih svjetski priznatih dizajnera čija je glavna ideja bila osmisliti tehnološki besprijekorne aparate koji istovremeno pružaju ugodan, topao i ljudski osjećaj. Inspirativna svježa linija rezultat je iskustva i stvaralačke snage jednog od najvećih suvremenih dizajnera koji je uspješno povezao sve mogućnosti koje pruža tehnika kako bi udovoljio potrebama i željama suvremenog korisnika.

Pećnica, ploče za kuhanje, nape i hladnjaci ističu se prestižnom kombinacijom nehrđajućeg čelika i visokoreflektirajućeg stakla. Privlačan izgled aparata uklopit će se u okoliš koji se odražava na njegovoj površini i pričat će priču o životnom stilu korisnika.

_Predstavljanje kolekcije GORENJE BY STARCK (8)

“Kao lider na tržištu, smatramo kako je naša obaveza i poslanstvo stalno gledati unaprijed i kupcima ponuditi aparate koji će biti tehnološki superiorni, jednostavni za upotrebu, s odličnom energetskom učinkovitošću, a opet istovremeno aparate koji će se uklopiti u njihov dom i odraziti njihov duh. Upravo iz tog razloga veliko nam je zadovoljstvo predstaviti plod naše najnovije suradnje sa svjetski poznatim dizajnerom Philippeom Starckom. Vjerujemo kako će naši korisnici pronaći vrhunsko zadovoljstvo koristeći uređaje iz ove linije koji im omogućuju da ih na najbolji mogući način uklope u svoj životni stil“, kazao je Robert Polšak, direktor Gorenje Zagreb.

_Predstavljanje kolekcije GORENJE BY STARCK (16)

Minimalistički dizajn s vrhunskim reflektirajućim staklom i nehrđajućim čelikom meko će se uklopiti u okolinu i doslovno odražavati životni stil i osobnost korisnika. Pažljivo definirani detalji, zajedno s efektima prepoznatljivih ručki u čijem dizajnu je kombiniran nehrđajući čelik i narančasta boja, uvesti će dodatnu iskru života u korisnikovu kuhinju. Iza jednostavne elegancije dizajna, aparati izrađeni uz primjenu najnaprednijih tehnologija donose visoke performanse i energetsku učinkovitost.

_Predstavljanje kolekcije GORENJE BY STARCK (25)

Komentari