Naša poznata influencerica pokazala izgled svog kafića u Španskom

Influencerica Dora Martinović nedavno nam je otvorila vrata svoga stana, a  sada i kafića u zagrebačkom kvartu Špansko kojeg je pokrenula sa suprugom i njihovim prijateljem. Pogledajte kako izgleda kafić 505!

 


Jako vam se svidio njezin stan kojeg smo pokazali u prošloj sezoni InDizajna i u koji možete zaviriti na linku ispod. A sada ćemo vas odvesti u novi interijer, caffe bar 505  iza kojeg stoji prevoditeljica i influencerica Dora Martinović koju pratite na Instagram profilu  dorica505. U ovaj poslovni poduhvat Dora se upustila sa suprugom Ninom i njihovim prijateljem Ivanom Hriberskim.


Eklektičan dom prevoditeljice i influencerice Dore: zavirite u svježe adaptiran stan na zapadu Zagreba

Foto: @dorica505

Kafić 505 se nalazi u zagrebačkom naselju Špansko. Već na prvu, jasno je da ovo nije tipični kvartovski kafić. Minimalistički i vrlo moderan te originalan dizajn upakiran je u kvartovsku priču i nastojanje da se ponudi nešto novo za stanovnike. U kafiću je svaki detalj pomno biran – od baze poput podova i zidova, preko namještaja i detalja pa sve do šalica i ponude.

Foto: @dorica505

U nevelikom prostoru, pored kave iz Costa Rice i nekih drugih po njezinoj recepturi, influencerica će svojim gostima ponuditi slastice i koktele. Dorina namjera bila je, uz pomoć arhitektice Mie Kozine iz KAKO Studija, stvoriti prostor u kojem će se piti dobra kava i probrana pića te osmišljavati različitih događaji.

Foto: @dorica505

Dori su u planu, pored klasičnih druženja, u planu događanja poput buvljaka kao i book cluba. Naime, influencerici je u planu ostvariti koncept ‘leave a book, grab a book’: gosti mogu donijeti svoje knjige, ostaviti ih u kafiću na čitanje drugima, a sa sobom ponijeti ono što bi čitali doma.

Foto: @dorica505

Također, tu je i kutak za mališane u kojem se oni mogu igrati dok im roditelji ispijaju kavu sa svojim društvom.

 

 

Komentari