Otvoren je InDizajn Festival u zagrebačkoj Areni!

Mirjana Mikulec ugostila je brojne kreativne i renomirane tvrtke i proizvođače na jednom mjestu!

Ukoliko trebate ideju kako preurediti dnevnu sobu, što dodati u kuhinju te kako osvježiti kupaonicu, odgovore na to zasigurno ima Mirjana Mikulec. Kako bi ih podijelila sa što više ljudi, organizirala je Festival modernog doma koji je danas otvorio svoja vrata posjetiteljima.

DSCF8489

Na više od 5500 m2 izložbenog prostora najnovije i najkreativnije trendove u uređenju interijera predstavit će 50-ak izlagača, dok će ugledni arhitekti i partneri/izlagači i predstavnici tvrtki Wienerberger, Oris, Knauf, Niskota Studio, te akademik Dino Kovačić održati predavanja na središnjem dijelu Arene.

DSCF8516

Osim bogatog programa i cijenjenih izlagača, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u nagradnoj igri u kojem imaju šansu osvojiti idejno projektiranje prostora od strane studija ‘Mirjana Mikulec interijeri’ te opremanje doma u vrijednosti od 50.000 kuna. Dobitnici će biti poznati u nedjelju 18 rujna u 19:30, zadnjeg dana održavanja festivala. Za brojne druge tu su i utješne nagrade te brojni festivalski popusti.

DSCF8351 - Copy

Imate cijeli vikend za uživanje u ‘InDizajn Festivalu modernog doma’ – vidimo se u Areni!

Komentari