Parkiraj ga u svoju kuhinju – Gorenje predstavlja novi stilizirani hladnjak

Gorenje i Volkswagen udružili su snage i stvorili jedinstvenu liniju ekskluzivnih retro hladnjaka, inkorporiravši tako u svoj dizajn prepoznatljive elemente kultnog vozila popularnog sredinom prošlog stoljeća, svima znanog kao VW »Bulli« T1 minibus.

Prepoznatljiv po poklopcu motora s razvučenim slovom V, ovaj retro hladnjak uspješno kombinira vintage stil zakrivljenih linija i kromiranih detalja s modernom tehnologijom koja počiva na pouzdanosti i funkcionalnosti, zahvaljujući najnovijoj ION Generation tehnologiji. Jedan od najupečatljivijih simbola dizajna 20. stoljeća i njemačkog gospodarskog uspona te sinonim subkluture 1960-ih, Bulli nadahnjuje fanatičnom odanošću svojih sljedbenika širom svijeta.

Vlasnici VW minibuseva mukotrpno su se trudili prilagoditi i modernizirati svoja neprocjenjiva vozila, transformirajući taj maleni prostor u personalizirane objekte, simbole individualnosti i maksimalne funkcionalnosti. Ovo specijalno izdanje Gorenje retro hladnjaka dizajnirano je poštujući tradiciju na kojoj počiva – nezaobilazna V-linija sprijeda, zaobljeni rubovi, robusna ručka i kultni logo. Stječete dojam da je »pravi« kamper na četiri kotača parkiran u vašoj kuhinji. Dostupan je u vintage – nježno plavoj ili bordo-crvenoj nijansi, u kombinaciji s bojom šampanjca.

Kombinacija vintage ljepote prošlog stoljeća i inovativne efikasnosti svidjet će se podjednako fanovima Volkswagenovog proslavljenog klasika kao i ljubiteljima bezvremenskog dizajna i tehnoloških inovacija.

Simpatičan hladnjak bit će predstavljen na IFA sajmu u rujnu 2016.

Foto: PR
Foto: PR
Komentari