Black Friday: što i gdje kupiti?

Stigao je za mnoge najiščekivaniji dan u studenom, evo gdje sve možete uloviti popust na stvari za opremanje doma.

Unazad nekoliko godina shopping groznica zvala Black Friday proširila se i na Hrvatsku, pa tako nogi brendovi i trgovine nude popuste od sramežljivih 10 ili 20, pa sve do 90 posto. Dok će neki trgovci poput nuditi isključivo na današnji dan, drugi će pak povoljnije cijene zadržati i tijekom vikenda.

Gdje sve možete uloviti sniženja pročitajte u nastavku.

Zara Home
Zara Home

Zara Home nudi poput od 20 posto na sav asortiman, i to u prodavaonicama, ali i online. Online kupce pritom očekuje i besplatna dostava.

Besplatan shipping i 20 posto popusta nudi i H&M na sav asortiman, pa tako i liniju dekoracija za dom. Popust traje tijekom cijelog vikenda.

H&M
H&M

Web shop ASOS koji uz odjeću i make-up nudi i neodoljive ukrase za dom još je jučer počeo s popustom od 20 posto na sav asortiman.

asos
asos

Abrakadabra.com nudi popuste do 30 posto na čitav asortiman, pa tako na kupnju bijele tehnike možete ostvariti popust od 10 posto, a na stvari za dom 20 posto. Na plaćanje AMEX karticom odobrava se dodatnih 10 posto.

Ako ne spadate među ljubitelje online kupovine, ništa zato. Brojne hvatske prodavaonice nude popuste, pa tako Lesnina nudi popuste samo tijekom današnjeg dana na dio asortimana, a popusti sežu i preko 80 posto.

Lesnina
Lesnina

Tražite li novi TV, Emmezeta nudi popust od 10 posto na televizore tijekom petka i cijelog vikenda, a u Perfecta Dreams trgovinama cijene su snižene od 40 do 80 posto.

U Harvey Normanu popusti se penju do 90 posto, i to u trgovinama i na web shopu. Popuste do 50 posto nudi Meblo Trade i to tijekom cijelog vikenda na kupovinu u trgovinama i putem web shopa. Dormeo nudi popuste na spavaći i ostali asortiman od 50 do 90 posto, a iskoristiti ih možete do nedjelje.

Komentari