Nova linija retro visilica za svaki interijer

Ferotehna lights RETRO kolekcija inspirirana je najnovijim trendovima u svijetu rasvjete i uređenja interijera.

Ferotehna svoje rasvjetne proizvode nudi na tržištu već više od dvadeset godina. Može ih se pronaći na policama svih većih trgovačkih centara i salona. Ovo obiteljsko poduzeće stabilnost na tržištu može pripisati kvalitetnim i cjenovno pristupačnim proizvodima koji doprinose uređenju interijera domova diljem Hrvatske i šire. Kao dugoročan cilj postavljeno je pružiti krajnjem korisniku estetski privlačan i koristan proizvod koji će upotpuniti njihovu viziju prostora, bilo doma ili radne okoline.

Ferotehna
Ferotehna

Nova Ferotehna lights RETRO kolekcija inspirirana je najnovijim trendovima u svijetu rasvjete i uređenja interijera. Kolekcija je spoj vintage i industrijskog stila pa tako visilice karakteriziraju prirodni i jednostavni materijali kao što su drvo, metal, staklo i užad.

Korištenjem boja bakra i zlata koje na pojedinim proizvodima krase njihovu unutrašnjost ili ovjese, kolekcija je dobila na toplini, a za one koji su skloniji hladnijem industrijskom stilu, tu su žičane i metalne visilice u tamnijim tonovima.

Ferotehna
Ferotehna

Današnji trendovi nalažu da se rasvjetna tijela manjih dimenzija mogu nizati i tako stvoriti zanimljiviji prostor, a dobije se i puno više svjetlosti. Visilice iz ove kolekcije omogućavaju upravo takvu igru kod uređenja. Nije potrebno naglašavati značaj rasvjete u interijeru. Ovisno o njenom dizajnu prostor se može doimati potpuno drugačijim, a adekvatno osvjetljenje je neminovno za ugodan boravak u prostoru. Rasvjetno tijelo mora biti odabrano s pažnjom i primjereno prostoriji i namijeni.

Retro look je trenutno vrlo trendi i uvjereni smo da će svatko u ovoj kolekciji pronaći nešto za sebe. Cijelu liniju pogledajte u galeriji.

Komentari