Aquaart – kupaonska oprema s hrvatskim potpisom!

Kupaonica je polazišna, a možda i najvažnija prostorija kojoj posvećujemo veliku pozornost prilikom uređenja životnog prostora. Možda u njoj i ne provodimo najviše vremena, ali svakako onog bitnog za neometanu dnevnu rutinu.

Obiteljsko poduzeće Ferotehna je prepoznalo ovu potrebu i pod brendom Aquaart razvilo vlastitu liniju kupaonske opreme. Misao vodilja je pružiti kupcu proizvod koji je kvalitetan i privlačan zbog svog modernog i atraktivnog dizajna te navodi na atmosferu opuštenosti. Hrvatska proizvodnja odvija se u mjestu Otočac i Zmijavci pokraj Imotskog gdje zaposlenici s dugogodišnjim iskustvom u razvoju upravo ove vrste proizvoda te brinu o njhovoj kvaliteti i izvedbi. Pod zaštitnim znakom Aquaart nalaze se kupaonski ormarići, tuš kade i kabine, kupaonske i masažne kade i umivaonici.

amb (7)

Voda je element bez kojeg nema života i vječna inspiracija u kreaciji. Kade su od 100% akrila što ih čini izdržljivima na sve uvjete, a njihov dizajn odlikuju blage, jednostavne i bezvremenske linije. Dostupne su u različitim oblicima i dimenzijama sa i bez obloge. Naglasak prilikom stvaranja jest na pronalaženju onih proizvoda koji će u potpunosti zadovoljiti kriterije kupaca. Kupaonski ormarići se izrađuju od visokokvalitetnog materijala, a fronte su, ovisno o liniji proizvoda, dostupne i u različitim dekorima.

Svi proizvodi su na visokoj estetskoj razini zbog kontinuiranog rada razvojnog tima koji svakodnevno ulaže trud u pronalaženje novih rješenja u skladu sa svjetskim trendovima.

Komentari