Što je interijer bez umjetnosti? Pogledaj, izaberi i ponesi kući – još samo danas u Areni Zagreb!

Svaki dom ima svoju priču, a umjetnici – kao i ljudi koji žive u tom prostoru – na taj način prenose emociju, atmosferu, trenutak… Umjetnička djela nerijetko su točka na “i” svakog interijera, pa je zato InDizajn tim ove godine osigurao odličnu izložbu koju nikako ne propustite!

 

 

Cash&Carry by HEP, popularna inicijativa zagrebačke Likovne akademije i njenih studenata koja svaki puta privuče velik interes čak i onih koji nisu ljubitelji umjetnosti, ovoga puta premijerno “seli” izvan matične ALU, i to na sajam InDizajn – Festival modernog doma.

 

 

Odaziv mladih talenata i više je nego dobar, a samim je time i ponuda radova koje će svi posjetitelji sajma moći pogledati ili kupiti na licu mjesta. Bit će tu za svakoga ponešto, od radova budućih kipara i slikara pa sve do instalacija i sl., a cijene radova kreću se od nekoliko stotina kuna pa sve do desetak tisuća, ovisno o formatu i tehnici, a dio prihoda od prodaje mladi će autori izdvojiti u humanitarne svrhe.

 

 

InDizajn – Festival modernog doma, kojeg su poduprli Hrvatska gospodarska komora, kao i Grad Zagreb, po četvrti put održava se u sportskoj dvorani Arena Zagreb od 26. do 29.rujna. Četverodnevni sajam i ove će godine okupiti brojne izlagače iz svih sfera opremanja doma, ponuditi kreativne radionice by Bauhaus za sve one koji žele steći novu vještinu, okupiti mlade domaće kreativne snage na posebno istaknutom “Bazaru” i još mnogo toga. Osim toga, za vrijeme sajma održat će se i Humanitarni buvljak s poznatima u organizaciji udruge Nismo same, oni najmlađi moći će se zabaviti na dječjem kutku by Kraš gdje ih očekuje bogat animatorski program.

Najuzbudljiviji dio sajma, posebice za one koji maštaju o uređenju i opremanju doma svakako je bogata nagradna igra u kojoj možete osvojiti mnoštvo nagrada za svoj dom, od čega je najvrjednija kuhinja by Prima u vrijednosti od 30 000 kn. Sve to i još mnogo toga očekuje vas na nikad bogatijem sajmu pod palicom Mirjane Mikulec, pa svakako posjetite četvrto izdanje InDizajn – Festivala modernog doma.

Komentari